Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

"Songs of Innocence" este noul album U2, oferit gratuit utilizatorilor iTunes - AUDIO

Fără vreun anunț făcut în prealabil, U2 a lansat în cadrul ultimei conferințe Apple albumul despre care se vorbește de ani buni în presă. Noul disc U2 se numește "Songs of Innocence" și poate fi ascultat gratuit de către utilizatorii iTunes din 119 țări, inclusiv România.
U2 a lansat ”Songs of Innocence”

U2 a lansat ”Songs of Innocence”

Conferința susținută de Apple pe 9 septembrie cu prilejul lansării noului iPhone 6 a avut parte de o surpriză de proporții. În cadrul evenimentului, U2 a lansat noul album "Songs of Innocence", parteneriatul dintre formație și brandul Apple fiind de bun augur pentru toți utilizatorii iTunes. Fanii trupei din cele 119 țări în care este disponibilă această platformă vor putea asculta gratuit noile piese până pe data de 13 octombrie.

"Songs of Innocence" este, conform solistului Bono, "cel mai intim material discografic de până acum".

"Am vrut să facem un album extrem de personal. Hai să ne reamintim de ce am vrut să formăm această trupă, să ne gândim la relațiile noastre cu prietenii, iubitele și membrii familiilor noastre. Întregul album vorbește despre primele noastre aventuri: din punct de vedere geografic, spiritual, sexual. Nu a fost ușor. Dar asta am făcut", a povestit Bono într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

Noul album, ce vine la o pauză de 5 ani de la discul precedent, “No Line on the Horizon”, include 11 piese în versiunea standard, la care se adaugă 4 bonus tracks în varianta deluxe. Materialul a fost produs de reputatul Danger Mouse în colaborare cu Paul Epworth, Declan Gaffney, Ryan Tedder și Flood.

Tracklist "Songs of Innocence" - U2:

 1. The Miracle (of Joey Ramone)
 2. Every Breaking Wave
 3. California (There Is No End To Love)
 4. Song For Someone
 5. Iris (Hold Me Close)
 6. Volcano
 7. Raised By Wolves
 8. Cedarwood Road
 9. Sleep Like A Baby Tonight
 10. This Is Where You Can Reach Me Now
 11. The Troubles

Deluxe edition bonus tracks:

 1. Lucifers Hands
 2. The Crystal Ballroom
 3. The Troubles (Alternative version)
 4. Sleep Like A Baby Tonight (Alternative Perspective Mix by Tchad Blake)

Așa cum era de așteptat, la doar câteva ore de la lansare, discul a fost urcat pe YouTube. Piesele incluse pe ediția standard pot fi ascultate mai jos.

U2 - Songs of Innocence - Album complet

Citește mai multe despre U2
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Single nou Lenny Kravitz - "New York City" - AUDIO

Lenny Kravitz îndulcește așteptarea lansării noului album "Strut" prin dezvăluirea piesei "New York City". Melodia este oferită spre ascultare publicului...

Închide