Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Pink și Dallas Green prezintă povestea proiectului folk rock You+Me - VIDEO

You+Me este noul proiect pus pe picioare de Alicia Moore și Dallas Green (a.k.a Pink și City and Colour). Cei doi artiști s-au înțeles de minune din prima clipă, compunând un întreg album de muzică folk, rock și blues în doar 6 zile. Povestea din spatele albumului "rose ave." în articol.

Publicat

pe

Pink și Dallas Green - You+Me
Pink și Dallas Green - You+Me

Pink sau Alicia Moore, pe numele real, nu a ținut niciodată cont de etichetele industriei atunci când a venit vorba de încadrarea într-un gen muzical. Chiar dacă majoritatea pieselor sale sunt pop, Alicia a fost întotdeauna mai mult decât un star pop. Melodiile sale au avut constant mesaje puternice de promovat, emoțiile fiind exprimate liber, în ton cu realitățile din viața personală a artistei.

Noul proiect You+Me este o dovadă în plus că Pink iubește provocările și că își ascultă inima atunci când simte o legătură puternică. Artista l-a întâlnit pe Dallas Green și a hotărât să colaboreze cu acesta datorită conexiunii ce a luat naștere aproape instantaneu.

"Cei doi s-au întâlnit prin intermediul soțului Aliciei, Carey Hart, și au simțit imediat o conexiune din punct de vedere muzical și emoțional. Alicia l-a invitat pe Dallas în Los Angeles pentru a scrie o piesă sau două împreună și la finalul unei săptămâni aveau deja 8 melodii. Așa că au hotărât să termine ceea ce au început și să lanseze un album", a transmis casa de discuri RCA într-un comunicat oficial.

Canadianul Dallas Green compune din 2004 muzică folk și blues rock sub pseudonimul City and Colour. Artistul are pe piață 4 albume de studio, dintre care ultimele două au debutat pe prima poziție în topul discurilor din Canada.

Primul album lansat de Alicia Moore și Dallas Green a.k.a You+Me se numește "rose ave." și va fi lansat pe 14 octombrie 2014 sub egida RCA Records. Discul include 10 piese, prima dezvăluită fiind "You and Me".

Povestea noului proiect Alicia Moore și Dallas Green, în versiunea autorilor, este disponibilă în clipul de mai jos.

Pink și Dallas Green - The Story of You+Me - VIDEO

Trending