Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

Pink, proiect folk rock alături de Dallas Green - "You and Me" - LYRIC VIDEO

De la pop la acustic folk și blues rock e doar un pas atunci când Pink se implică emoțional într-un proiect de suflet. Alături de Dallas Green, chitarist și vocalist canadian ce compune muzică sub pseudonimul City and Colour, vocea caldă a lui Pink își găsește loc pe o nouă nișă. Proiectul celor doi se numește You+Me, iar albumul, deja finalizat, este intitulat "rose ave.". În articol puteți asculta primul single, "You and Me".
Pink și Dallas Green, membrii noului poiect You + Me

Pink și Dallas Green, membrii noului poiect You + Me

Pink sau Alicia Moore, pe numele real, nu a ținut niciodată cont de etichetele industriei atunci când a venit vorba de încadrarea într-un gen muzical. Chiar dacă majoritatea pieselor sale sunt pop, Alicia a fost întotdeauna mai mult decât un star pop. Melodiile sale au avut mereu mesaje puternice de promovat, emoțiile fiind exprimate liber, în ton cu realitățile din viața personală a artistei.

Noul proiect You+Me este o dovadă în plus că Pink iubește provocările și că își ascultă inima atunci când simte o legătură puternică. Artista l-a întâlnit recent pe Dallas Green și a hotărât să colaboreze cu acesta datorită conexiunii ce a luat naștere aproape instantaneu.

"Cei doi s-au întâlnit prin intermediul soțului Aliciei, Carey Hart, și au simțit imediat o conexiune din punct de vedere muzical și emoțional. Alicia l-a invitat pe Dallas în Los Angeles pentru a scrie o piesă sau două împreună și la finalul unei săptămâni aveau deja 8 melodii. Așa că au hotărât să termine ceea ce au început și să lanseze un album", a transmis casa de discuri RCA într-un comunicat oficial.

You + Me - ”rose ave.” (copertă album)

You + Me - ”rose ave.” (copertă album)

Canadianul Dallas Green compune din 2004 muzică folk și blues rock sub pseudonimul City and Colour. Artistul are pe piață 4 albume de studio, dintre care ultimele două au debutat pe prima poziție în topul discurilor din Canada.

Primul album lansat de Alicia Moore și Dallas Green a.k.a You+Me se numește "rose ave." și va fi lansat pe 14 octombrie 2014 sub egida RCA Records. Discul include 10 piese, prima dezvăluită fiind "You and Me".

Tracklist "rose ave."- You+Me (Alicia Moore și Dallas Green):

  1. Capsized
  2. From a Closet In Norway (Oslo Blues)
  3. Gently
  4. Love Gone Wrong
  5. You and Me | Alecia Moore, Dallas Green
  6. Unbeliever
  7. Second Guess
  8. Break the Cycle
  9. Open Door
  10. No Ordinary Love

You+Me - "You and Me" - LYRIC VIDEO

Citește mai multe despre Dallas GreenPink
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noel Toto - "Pam Pam" - LYRIC VIDEO

Nicoleta Gavriliță, alias Noel Toto, prezintă publicului din România primul single, intitulat "Pam Pam". Tânăra artistă este originară din Republica...

Închide