Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Noel Toto - "Pam Pam" - LYRIC VIDEO

Nicoleta Gavriliță, alias Noel Toto, prezintă publicului din România primul single, intitulat "Pam Pam". Tânăra artistă este originară din Republica Moldova și are deja ani de experiență acumulați în concerte și concursuri internaționale.

Publicat

pe

Noel Toto - Pam Pam (single artwork)
Noel Toto - Pam Pam (single artwork)

Noel Toto este un nou proiect inedit pe piața muzicală din România, ce o are în centru pe Nicoleta Gavrilița, o tânără cântăreață născută în Republica Moldova. De compoziția și producția pieselor se ocupă Andrei Tostogan.

Nicoleta a participat la numeroase concerte și concursuri internaționale, iar Andrei are o experiență de peste zece ani în producția muzicală. A compus peste 30 de piese, ce s-au bucurat de aprecierea publicului și difuzări radio în Republica Moldova, Ucraina, Kazahstan, Rusia și nu numai.

Piesa de debut a proiectului Noel Toto,Pam Pam”, a fost compusă de cei doi membri, iar versurile sunt semnate de britanica Monica Stevens. Single-ul vorbește despre un sentiment cunoscut tuturor: dragostea, ce conduce uneori și la suferință.

“Piesa asta e ca o binecuvântare pentru mine. Stând într-o seară în studio, am început pur și simplu să luăm câteva acorduri la pian, să fredonăm ‘Pam-pam’ și așa s-a născut piesa: foarte ușor, de la sine. Sper ca melodia să fie îndrăgită de către public, prin feeling-ul pozitiv și plăcut pe care îl transmite”, a spus Noel Toto (Nicoleta Gavrilița).

Productia piesei a fost realizata la Tam Tam, studioul solistului de la Voltaj, Călin Goia, iar la aranjamentul muzical a participat și Daniel Creed.

“Fiind rezultatul unei munci în echipă, ‘Pam Pam’ a adunat cele mai bune idei și a captat sentimente și emoții frumoase, pe care vrem să le transmitem publicului”, a explicat Andrei Tostogan.

Noel Toto – “Pam Pam”

Trending