Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

MTV EMA 2014: Nominalizări Best Romanian Act, detalii despre vot

Gala MTV Europe Music Awards 2014 se va desfășura pe 9 noiembrie la Glasgow, fanii europeni având și anul acesta oportunitatea de a-și vota favoriții. Numele a 4 artiști nominalizați la Best Romanian Act au fost recent anunțate, publicul putând propune pentru prima oară propriul candidat dintr-o listă comunicată de organizatori.
MTV EMA 2014 - Nominalizări Best Romanian Act

MTV EMA 2014 - Nominalizări

MTV EMA 2014 este o ediție ce inovează regulile votului, astfel încât câștigătorii să reflecte cu fidelitate opțiunea publicului. Anul acesta, fanii galei vor putea propune artistul preferat al țării europene din care provin. Fiecare categorie regională va avea 4 nominalizați stabiliți de către organizatori și unul propus de către public. În final, din cei 5 artiști nominalizați, câștigătorul va intra în cursa pentru trofeul Worldwide Act EMA.

MTV a anunțat 4 din cei cinci nominalizați la categoria Best Romanian Act, iar în perioada 9 – 15 septembrie, fanii vor putea vota pe Facebook pentru a-l desemna pe cel de-al cincilea artist ce va intra în cursa pentru un trofeu EMA.

Concurenții “wild card”, respectiv cei care luptă pentru o nominalizare la Best Romanian Act, pot fi votați prin hashtag-uri.

Concurenți “wild card” la MTV EMA 2014:

  • Antonia - pentru a vota folosiți: #MTVEMA #NominalizatAntonia
  • DeepCentral - pentru a vota folosiți: #MTVEMA #NominalizatDeepcentral
  • Shift - pentru a vota folosiți: #MTVEMA #NominalizatShift
  • Vescan - pentru a vota folosiți: #MTVEMA #NominalizatVescan
  • What's Up - pentru a vota folosiți: #MTVEMA #NominalizatWhatsUp

Artistul care va cumula cele mai multe hashtag-uri până pe data de 15 septembrie va completa lista nominalizărilor la Best Romanian Act cu cel de-al 5-lea candidat. Mai jos puteți consulta artiștii nominalizați deja de către MTV.

Nominalizări Best Romanian Act stabilite de MTV:

  • Smiley
  • Elena Gheorghe
  • Andra
  • Maxim

Pe 16 septembrie va fi anunțată lista completă a nominalizărilor pentru Best Romanian Act. Din acel moment, se dă startul cursei MTV Europe Music Awards 2014, iar fanii din întreaga lume își vor putea vota artistul preferat.

Citește mai multe despre AndraAntoniaDeepcentralElena GheorgheMaximSmileyVescan
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lenny Kravitz - "The Pleasure and the Pain" - AUDIO

Lenny Kravitz dezvăluie publicului o nouă filă a albumului "Strut". "The Pleasure and the Pain" este o piesă ce reamintește...

Închide