Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Câștigătorii Media Music Awards 2014 (MMA)

Pe 18 septembrie 2014, Piața Mare din Sibiu a găzduit gala din acest an Media Music Awards. Decernarea premiilor muzicale a strâns în jur de 30.000 de spectatori, piața fiind plină până la refuz.

Publicat

pe

Pe lângă decernarea trofeelor, evenimentul a reunit concerte susținute de Uddi feat. Jo, Anya feat. Valentin Dinu,  Jean & Mihail & Beatrice, Nicole Cherry, Alina Eremia, Sore, Amna și Adda, 3 Sud Est, Dj Sava și Raluka, Oana Radu ft. Mako și Eli, Lidia Buble, Deepcentral, Fly Project, Cargo, Lidia Buble și Akcent, Andra și Liviu Teodorescu, Holograf, Vunk, Corina, Maxim, Mandinga, Connect-R, What's Up, Puya, Doddy, Vescan,  Alina și Melina.

RECOMANDARE: Vezi galeria de poze de la Green Carpet @ Media Music Awards

Grasu XXL și Ami au luat cele mai multe trofee la Media Music Awards 2014. Piesa "Déjà vu" a fost desemnată cel mai bun featuring și cel mai bun hip-hop. Melodia a înregistrat cel mai mare succes pe Youtube, iar suplimentar, a primit premiul ProFM.

Andra a câștigat trei premii la ediția din acest an Media Music Awards: Best Rock pentru colaborarea cu Vunk (Numai la doi), Best Female Artist și premiul de popularitate pe Facebook - singura categorie ce a presupus votul publicului. Smiley a fost premiat la secțiunea Best Male, acesta fiind și singurul laureat care nu a participat la gala de premiere. Fiind prins cu filmările pentru Vocea României, Smiley și-a trimis în schimb o echipă de fani. Grupul de "smileys" și-a făcut simțită prezența pe Green Carpet.

Fanii lui Smiley la Media Music Awards 2014 - Sibiu

Fanii lui Smiley la Media Music Awards 2014 - Sibiu

What's Up a avut piesa cu cea mai rapidă ascensiune în difuzări, "Taxi" primind și trofeul Media Forest Award.

Media Music Awards 2014 - Listă câștigători

 • Best Hip-Hop: Grasu XXL feat. Ami - "Déjà vu"
 • Best New Artist: Maxim
 • Best Rock: Vunk feat. Andra - "Numai la doi"
 • Best International: Pharrel Williams
 • Best Featuring: Grasu XXL feat. Ami - "Déjà vu"
 • Best Group: Holograf
 • Best Pop: Smiley - "Acasă"
 • Premiul de excelență - Cargo
 • Best Video: DJ Sava & Raluka - "Aroma"
 • Fans Like Award: Andra
 • Best Label: Cat Music
 • Media Forest Award: What's Up - "Taxi"
 • MTV Award: Marius Moga
 • Best Youtube: Grasu XXL feat. Ami - "Déjà vu"
 • Fastest Climber: What's Up - "Taxi"
 • Best Male Artist: Smiley
 • Best Female Artist: Andra
 • Best Dance: DJ Sava & Raluka - "Aroma"
 • Best Song: Smiley - "Acasă"
 • Best Come Back: 3 Sud Est
 • Pro FM Award: Grasu XXL feat. Ami - "Déjà vu"

Un premiu special a fost acordat "celui mai bun fan", pe scenă urcând Daniel, fanul lui Grasu XXL.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Ei sunt ultimii finaliști "Românii au talent" 2022 - semifinala 2

Emisiunea "Românii au talent" și-a ales finaliștii celui de-al 12-lea sezon. Pe 20 mai, a avut loc cea de-a doua semifinală în urma căreia cei mai votați cinci concurenți de către public au mers mai departe. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022
Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022 │ FOTO: PRO TV

Povestea galelor live a continuat la PRO TV. Seara de vineri, 20 mai, a adus în fața telespectatorilor un show complet, cu muzică, dans, momente de acrobație, "patinaj" pe hoverboard sau magie. Săptămâna trecută, am aflat cine sunt primii cinci finaliști. Este vorba de Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis și Gabriela Dincă.

Acum, ultimii 12 semifinaliști care s-au luptat să cucerească publicul și jurații și să primească voturile pentru marea finală au fost:

La finalul serii, cei mai votați cinci concurenți de către public s-au calificat, automat, în marea finală. (găsești lista la finalul articolului). "Românii au talent" a păstrat tradiția wild card-ului, astfel că cei patru jurați au putut "salva" un concurent pentru marea finală. Astfel, în finală sunt 11 concurenți care vor lupta pentru premiul în valoare de 120.000 de euro.

Premiul de originalitate:

Și anul acesta, emisiunea de talente pune la bătaie un premiu de originalitate în valoare de 10.000 de euro. În prima semifinală, jurații i-au propus pe DJ Hugo Arthur și Alex Dowis. Cea de-a doua semifinală a venit cu alte două nume: Eva Nicolescu și Darius Mabda.

Următorii cinci finaliști "Românii au talent" 2022 + wild card

 • Darius Mabda
 • Ana Maria Mircea
 • Emanuel Ion
 • Aurel Niamțu
 • Bianca Ciocîrlan
 • X-treme Brothers (wild card)
Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Află cum a decurs prima semifinală "Românii au talent" 2022: cine sunt cei cinci concurenți care au mers mai departe

"Românii au talent", unul dintre cele mai urmărite show-uri de divertisment din România, a ajuns în etapa galelor live. Pe 13 mai 2022, a avut loc prima semifinală, iar cinci concurenți au trecut mai departe pe baza voturilor publicului. Află despre cine e vorba.

Publicat

pe

Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022
Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022 │ FOTO: PRO TV

Superstiția zilei de vineri, 13, a fost pusă în umbră de numerele de talent aduse de concurenți pe scena de la PRO TV. Prima semifinală a celui de-al 12-lea sezon "Românii au talent" a înglobat 12 momente spectaculoase. Gala live a fost o adevărată bucurie pentru jurați, prezentatori, dar și telespectatori. Au fost martorii unor noi demonstrații de genialitate, muncă și aptitudini.

Recapitulând, în acest sezon, 24 de concurenți luptă în cele două semifinale pentru un loc în marea finală. Din fiecare semifinală, cinci concurenți merg mai departe în baza voturilor primite de la public. În plus, Andi, Andra, Dragoș și Mihai vor avea la dispoziție și un wild card, pe care îl vor da la finalul celei de-a doua semifinale unuia dintre concurenții care îi va impresiona.

12 concurenți au urcat pe scenă în prima semifinală și au pregătit momente impresionante. Cei care au confirmat că își merită locul în această etapă a show-ului au fost: 

Înainte de aflarea rezultatelor, jurații au făcut două propuneri pentru Premiul de Originalitate. Este vorba despre DJ Hugo Arthur și Alex Dowis. Tot publicul de acasă va vota câștigătorul acestei categorii.

Dans, acrobație, echilibristică, voci superbe, numere de magie și performanțe muzicale remarcabile au fost elementele care au făcut din prima semifinală "Românii au talent" un show complex. Publicul și-a putut vota preferatul, iar în urma alegerilor, cei cinci concurenți care merg în marea finală sunt:

Primii cinci finaliști "Românii au talent" 2022:

 • Martina Meola
 • Zametheea
 • Raisa Radu
 • Alex Dowis
 • Gabriela Dincă
Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Românii au talent 2022: 24 de concurenți s-au calificat în semifinale

Lista concurenților de la Românii au talent care râvnesc la marele premiu de 120.000 de euro s-a redus la 24 de semifinaliști. Ultimele audiții au fost difuzate în cel de-al 14-lea episod, pe 6 mai 2022. Vezi numele celor care merg mai departe.

Publicat

pe

Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022
Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022 │ FOTO: PRO TV

Pe parcursul a 14 episoade de audiții, jurații emisiunii „Românii au talent” au urmărit peste 300 de concurenți, alegându-i pe cei care au demonstrat că pot ridica publicul în picioare și că au ceea ce le trebuie pentru a accede în semifinale.

Cei 24 de semifinaliști Românii au talent 2022 sunt următorii (click pentru detalii pe numele evidențiate cu link):

Prima semifinală a sezonului al 12-lea este programată vineri, 13 mai 2022, la ora 20:30, în direct pe PRO TV.

Potrivit postului de televiziune, ultimul episod de audiții a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 22:28 - 24:04. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.9 puncte de rating și 38.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.5 puncte de audiență și 11.1% share. De-a lungul difuzării, peste 2 milioane de români s-au bucurat de ultima seară a audițiilor, iar în minutul de aur, la ora 22:46, aproape 2.6 milioane de telespectatori erau cu ochii pe show.

Citește în continuare

Trending