Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Madonna și Alicia Keys, împreună în studioul de înregistrări

Lista colaborărilor de pe noul album Madonna continuă să se diversifice pe zi ce trece. Alicia Keys este cea mai recentă confirmare, artista alăturându-se unor colegi de breaslă precum Katy Perry, Diplo și Avicii, incluși de asemenea în procesul de înregistrare și producție al unuia dintre cele mai așteptate albume pop de anul acesta.

Publicat

pe

Madonna (Photo shoot V Magazine) │ FOTO: Steven Klein

Chiar dacă noul album Madonna nu are încă un nume și nici o dată oficială de lansare, fanii au aflat deja suficient de multe detalii pentru a aștepta cu sufletul la gură cel de-al 13-lea disc al artistei. După nume precum Diplo, DisclosureAvicii și Katy Perry (despre care se zvonește că ar fi înregistrat un duet cu Madonna), un nou artist este adăugat pe lista colaborărilor. Alicia Keys a intrat recent în studioul de înregistrări alături de Madonna și Diplo, vestea fiind răspândită chiar de regina muzicii pop.

"#wearehere. Alicia e fenomenală lucrând la noul meu album...#livingforlove", a scris Madonna pe pagina de Facebook, postarea fiind însoțită de o poză făcută în studio.

Madonna în studioul de înregistrări

Madonna în studioul de înregistrări

Noul disc va fi lansat sub egida Interscope Records și va include single-ul "Messiah‬", teaser-ul fiind publicat recent. Titlul unei piese anunțate este “Unapologetic Bitch”, despre care s-a scris în presă că ar fi compusă de Natalia Kills, Madonna și Katy Perry. Un fragment al melodiei a fost publicat de Billboard în urmă cu câteva luni, neștiindu-se încă dacă piesa este oficială sau dacă va fi inclusă pe noul album.

Madonna feat. Katy Perry - "Unapologetic Bitch" (Leaked by Billboard)

O altă melodie de pe album, confirmată de Diplo, este “Bitch, I’m Madonna”. 

"Am întâlnit-o pe Madonna prin intermediul copiilor ei, după care m-a invitat la o petrecere. Am scris împreună 7 piese. Nu simt de obicei presiunea de a scrie hituri, însă atunci când e vorba de un artist de calibrul ei, e evident că vreau să împing barierele puțin mai departe și că încerc să mă autodepășesc. Una dintre piesele pe care le-am compus este foarte cool și se numește “Bitch, I’m Madonna”." - Diplo

În 2012, Madonna a fost declarată cea mai bine vândută artistă din toate timpurile, iar anul trecut s-a aflat pe prima poziție în topul celor mai bine plătiți artiști în perioada iunie 2012 - iunie 2013. Regina muzicii pop a câștigat 125 de milioane de dolari, în principal datorită turneului MDNA Tour.

Comentează

Trending