Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Single nou Lori - "Aprinde-mă" - AUDIO

Lori (Loredana Ciobotaru) a lansat o piesă nouă intitulată "Aprinde-mă". Melodia este compusă de Carla’s Dreams și produsă împreuna cu echipa The Farmers, ce a lucrat și cu Inna, Antonia și Holograf. Acesta este cel de-al doilea single al fostei concurente de la Vocea României, după piesa de debut “Sărutul”.

Publicat

pe

Lori - Aprinde-mă (single artwork)
Lori - Aprinde-mă (single artwork)

Aprinde-mă” este o piesă sensibilă, melancolică, potrivită acestui început de toamnă. Noul single compus de Carla’s Dreams evidențiază vocea lui Lori, punându-i totodată în valoare personalitatea. De producția piesei s-a ocupat tot Carla’s Dreams, împreună cu echipa The Farmers, ce s-a aflat și în spatele pieselor: INNA – “Spre mare”, Antonia – “Jameia”, Antonia feat. Puya – “Hurricane”, Holograf si Antonia – “Intoarce-te acasa”.

Lori (Loredana Ciobotaru) este cunoscută publicului datorită participării la Vocea României, unde a ajuns până în semifinale. Tânăra artistă a făcut parte din echipa lui Smiley, hotărârea de a renunța la Lori pentru a merge mai departe cu alt concurent rămânând unul dintre momentele discutate ale emisiunii.

Până să aleagă o carieră solo, Lori a făcut parte din trupa Life on Mars, în perioada 2010 - 2014. Începând din acest an, Lori este artist Global Records, firma de management a INNEI, alături de Antonia, Lucia, Sasha Lopez, Ale Blake și Broono.

"Lori mi-a atras atentia inca din auditiile de la Vocea Romaniei, este un performer bun, un artist cu care se lucreaza usor si am simtit ca trebuie sa faca parte din Global Records", a declarat Ștefan Lucian, Managing Partner Global Records.

Lori - "Aprinde-mă" - AUDIO

Trending