Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Loredana - "Risipitor" - TEASER VIDEOCLIP

Videoclipul noului single Loredana, “Risipitor” , va fi lansat în curând. ”Nu risipiți dragostea” este mesajul transmis prin versurile acestei piese, ce pune în valoare o nouă latură artistică a Loredanei. Un teaser al videoclipului regizat de Dragoș Buliga poate fi urmărit în articol.
Loredana - ”Risipitor” (secvență videoclip)

Loredana - ”Risipitor” (secvență videoclip)

Filmările videoclipului "Risipitor" au avut loc în Buftea și au durat 16 ore. Regia este semnată Dragos Buliga, cel care și-a pus semnătura și pe serialele “Las Fierbinți” și “O săptămână nebună”. Lori a mai lucrat cu acest regizor și pentru videoclipurile pieselor “Tzuki” și “Viva Mamaia”.

“A fost o zi de filmare lungă, venita după multe concerte, filmări pentru ‘Vocea României’ și lucrul la celelalte proiecte muzicale pe care le pregătesc pentru această toamnă. Am încercat să fac un videoclip special, surprinzător și sper să vă placă ce va ieși. Nu risipiți dragostea!”, a transmis Loredana fanilor ei.

Noul videoclip prezintă o lupta între artistă si alter ego-ul ei masculin, ocazie cu care Loredana a adoptat un stil vestimentar masculin. Ținutele Loredanei au fost asigurate de Radu Mada, de machiajul artistei s-a ocupat Alex Abagiu, iar coafurile sale au fost realizate de Sorin Stratulat.

Loredana - "Risipitor" - TEASER VIDEOCLIP

Loredana pregătește și alte noutăți muzicale pentru fanii săi. Pe 25 decembrie va susține un nou concert la Sala Palatului - "Reveria".

“Viața este până la urmă o iluzie, tot ceea ce contează este momentul și asta vreau să surprind în acest spectacol, puterea momentului și bucuria de a împărtăși pe viu, live, acel moment care nu se mai poate repeta”, a spus artista despre show-ul pe care îl va susține la sfarșitul lunii viitoare.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Loredana Groza
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
2Cellos, concert în premieră la București

2Cellos va concerta iarna aceasta pentru prima oară în România. Celebrul duo de violonceniști, ce interpretează coveruri care te fac...

Închide