Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Bilete cu 30% reducere de preț la concertul Loredanei - "Reveria"

Timp de două săptămâni, fanii Loredanei vor putea beneficia de 30% reducere de preț la achiziția de bilete la show-ul "Reveria". Artista va concerta la Sala Palatului pe 25 octombrie 2014.
Loredana in concert la Sala Palatului pe 23 octombrie 2013

Loredana in concert la Sala Palatului pe 23 octombrie 2013

Asociația “Grand Show” aniversează 5 ani de evenimente, momentul fiind marcat printr-o campanie de reduceri la achiziționarea de bilete la spectacolele pe care le organizează în această toamnă. Ca organizator al concertului "Reveria", susținut de Loredana la Sala Palatului pe 25 octombrie de la ora 20.00, asociația oferă o reducere semnificativă, de 30%. Timp de două săptămâni, între 22 septembrie și 5 octombrie, discountul de 30% se va aplica fiecărei categorii de bilete. După această perioadă, prețurile vor reveni la valorile inițiale.

Promoția are loc cu o lună înainte de eveniment, Loredana concertând pentru al treilea an consecutiv la Sala Palatului. Producțiile din anii trecuți au fost sold-out, Loredana impunând un concept nou de show, de talie internațională. Urmărește galeria de poze de la concertul din 2013.

Prețurile biletelor la concertul Loredana - Reveria:

  • categoria VIP va fi de 175 de lei (faţă de 250 de lei);
  • categoria I de 140 de lei (faţă de 200 de lei);
  • categoria a II-a de 105 lei (faţă de 150 de lei);
  • categoria a III-a de 70 de lei (faţă de 100 lei).

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Loredana Groza
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
AMORPHIS - headliner la METALHEAD Meeting 2015

AMORPHIS este headliner la festivalul METALHEAD Meeting 2015, care va avea loc în București în perioada 12 - 14 iunie...

Închide