Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Bilete cu 30% reducere de preț la concertul Loredanei - "Reveria"

Timp de două săptămâni, fanii Loredanei vor putea beneficia de 30% reducere de preț la achiziția de bilete la show-ul "Reveria". Artista va concerta la Sala Palatului pe 25 octombrie 2014.
Loredana in concert la Sala Palatului pe 23 octombrie 2013

Loredana in concert la Sala Palatului pe 23 octombrie 2013

Asociația “Grand Show” aniversează 5 ani de evenimente, momentul fiind marcat printr-o campanie de reduceri la achiziționarea de bilete la spectacolele pe care le organizează în această toamnă. Ca organizator al concertului "Reveria", susținut de Loredana la Sala Palatului pe 25 octombrie de la ora 20.00, asociația oferă o reducere semnificativă, de 30%. Timp de două săptămâni, între 22 septembrie și 5 octombrie, discountul de 30% se va aplica fiecărei categorii de bilete. După această perioadă, prețurile vor reveni la valorile inițiale.

Promoția are loc cu o lună înainte de eveniment, Loredana concertând pentru al treilea an consecutiv la Sala Palatului. Producțiile din anii trecuți au fost sold-out, Loredana impunând un concept nou de show, de talie internațională. Urmărește galeria de poze de la concertul din 2013.

Prețurile biletelor la concertul Loredana - Reveria:

  • categoria VIP va fi de 175 de lei (faţă de 250 de lei);
  • categoria I de 140 de lei (faţă de 200 de lei);
  • categoria a II-a de 105 lei (faţă de 150 de lei);
  • categoria a III-a de 70 de lei (faţă de 100 lei).

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Loredana Groza
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
AMORPHIS - headliner la METALHEAD Meeting 2015

AMORPHIS este headliner la festivalul METALHEAD Meeting 2015, care va avea loc în București în perioada 12 - 14 iunie...

Închide