Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Lorde - "Yellow Flicker Beat" (The Hunger Games: Mockingjay Part 1) - AUDIO

Lorde a lansat "Yellow Flicker Beat", soundtrack al filmului "The Hunger Games: Mockingjay Part 1". Pentru această melodie, Lorde a lucrat împreună cu reputatul producător Paul Epworth și cu Inginerul de sunet Matt Wiggins, ce a luat o pauză de la noul album U2 pentru a se implica în proiectul The Hunger Games.
Lorde

Lorde

Chiar dacă Lorde nu a mai fost atât de vizibilă în media în ultima perioadă, tânăra artistă, distinsă recent cu Grammy pentru cel mai bun debut, a pregătit noutăți muzicale cu sonorități de Oscar. Noul single "Yellow Flicker Beat", înregistrat în perioada 28 - 29 august, va fi inclus pe coloana sonoră a filmului "The Hunger Games: Mockingjay – Part 1" .

Lorde a lucrat pentru soundtrack-ul peliculei cu renumitul producător Paul Epworth, cel care în 2012 câștiga 4 premii Grammy pentru contribuția adusă înregistrării albumului ”21” al lui Adele. Tot Epworth s-a ocupat și de producția soundtrack-ului Bond "Skyfall", distins cu Oscar, în lista artiștilor cu care a mai colaborat fiind și Paul McCartney, Coldplay, John Legend și Florence and the Machine. La înregistrarea piesei pentru noul film Hunger Games a participat și inginerul de sunet Matt Wiggins, un alt nume sonor, asociat cu artiști precum Lana Del Rey, Adele.

 "Ocazia de a lucra pentru soundtrack-ul acestui film atât de popular a fost o provocare, pe care m-am hotărât să o accept și să o fructific. Distribuția filmului și povestea reprezintă o platformă extraordinară pentru toți artiștii implicați în acest proiect, iar din perspectiva mea, a unui muzician care a iubit dintotdeauna arta cinematografică, procesul creativ a fost o experiență unică pentru mine. Cred că soundtrack-ul îi va surprinde pe mulți dintre ascultători." - Lorde

"The Hunger Games: Mockingjay – Part 1" va avea premiera în cinematografele din România pe data de 21 noiembrie 2014. În rolurile principale vor fi, în continuare, Jennifer Lawrence și Josh Hutcherson.

Lorde - "Yellow Flicker Beat" (soundtrack The Hunger Games: Mockingjay Part 1)

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 - Official Teaser

Citește mai multe despre Lorde
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dorian Popa a filmat videoclipul piesei "Pe placul tău" - FOTO

Dorian Popa, fost membru al trupei LaLa Band, a filmat în urmă cu câteva zile primul videoclip din cariera solo....

Închide