Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Lorde lucrează cu Paul Epworth la soundtrack-ul filmului "The Hunger Games: Mockingjay – Part 1"

Lorde lucrează împreună cu reputatul producător Paul Epworth la o nouă piesă, ce va fi inclusă pe coloana sonoră a următorului film din seria "Hunger Games". Inginerul de sunet Matt Wiggins este și el implicat în proiect, acesta luând o pauză de la noul album U2 pentru a șlefui soundtrack-ul.
Lorde

Lorde

Chiar dacă Lorde nu a mai fost atât de vizibilă în media în ultima perioadă, tânăra artistă distinsă recent cu Grammy pentru cel mai bun debut pregătește noutăți muzicale cu sonorități de Oscar. Noul single, înregistrat de artistă în perioada 28 - 29 august, va fi inclus pe coloana sonoră a filmului "The Hunger Games: Mockingjay – Part 1" .

Numele piesei nu a fost încă dezvăluit, însă detalii importante privind producția au stârnit recent interesul presei. Lorde a lucrat pentru soundtrack-ul peliculei cu renumitul producător Paul Epworth, cel care în 2012 câștiga 4 premii Grammy pentru contribuția adusă înregistrării albumului ”21” al lui Adele. Tot Epworth s-a ocupat și de producția soundtrack-ului Bond "Skyfall", distins cu Oscar, în lista artiștilor cu care a mai colaborat fiind și Paul McCartney, Coldplay, John Legend și Florence and the Machine. La înregistrarea piesei pentru noul film Hunger Games a participat și inginerul de sunet Matt Wiggins, un alt nume sonor, asociat cu artiști precum Lana Del Rey, Adele.

 "Ocazia de a lucra pentru soundtrack-ul acestui film atât de popular a fost o provocare, pe care m-am hotărât să o accept și să o fructific. Distribuția filmului și povestea reprezintă o platformă extraordinară pentru toți artiștii implicați în acest proiect, iar din perspectiva mea, a unui muzician care a iubit dintotdeauna arta cinematografică, procesul creativ a fost o experiență unică pentru mine. Cred că soundtrack-ul îi va surprinde pe mulți dintre ascultători." - Lorde

Lorde lucrează împreună cu Paul Epworth atât la selecția pieselor pentru coloana sonoră a filmului, cât și la compoziția principală, ce va fi lansată pe 21 noiembrie.

"The Hunger Games: Mockingjay – Part 1" va avea premiera în cinematografele din România pe data de 21 noiembrie 2014. În rolurile principale vor fi, în continuare, Jennifer Lawrence și Josh Hutcherson.

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 - Official Teaser

Citește mai multe despre Lorde
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pink, proiect folk rock alături de Dallas Green - "You and Me" - LYRIC VIDEO

De la pop la acustic folk și blues rock e doar un pas atunci când Pink se implică emoțional într-un...

Închide