Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Lorde lucrează cu Paul Epworth la soundtrack-ul filmului "The Hunger Games: Mockingjay – Part 1"

Lorde lucrează împreună cu reputatul producător Paul Epworth la o nouă piesă, ce va fi inclusă pe coloana sonoră a următorului film din seria "Hunger Games". Inginerul de sunet Matt Wiggins este și el implicat în proiect, acesta luând o pauză de la noul album U2 pentru a șlefui soundtrack-ul.

Publicat

pe

Lorde
Lorde

Chiar dacă Lorde nu a mai fost atât de vizibilă în media în ultima perioadă, tânăra artistă distinsă recent cu Grammy pentru cel mai bun debut pregătește noutăți muzicale cu sonorități de Oscar. Noul single, înregistrat de artistă în perioada 28 - 29 august, va fi inclus pe coloana sonoră a filmului "The Hunger Games: Mockingjay – Part 1" .

Numele piesei nu a fost încă dezvăluit, însă detalii importante privind producția au stârnit recent interesul presei. Lorde a lucrat pentru soundtrack-ul peliculei cu renumitul producător Paul Epworth, cel care în 2012 câștiga 4 premii Grammy pentru contribuția adusă înregistrării albumului ”21” al lui Adele. Tot Epworth s-a ocupat și de producția soundtrack-ului Bond "Skyfall", distins cu Oscar, în lista artiștilor cu care a mai colaborat fiind și Paul McCartney, Coldplay, John Legend și Florence and the Machine. La înregistrarea piesei pentru noul film Hunger Games a participat și inginerul de sunet Matt Wiggins, un alt nume sonor, asociat cu artiști precum Lana Del Rey, Adele.

 "Ocazia de a lucra pentru soundtrack-ul acestui film atât de popular a fost o provocare, pe care m-am hotărât să o accept și să o fructific. Distribuția filmului și povestea reprezintă o platformă extraordinară pentru toți artiștii implicați în acest proiect, iar din perspectiva mea, a unui muzician care a iubit dintotdeauna arta cinematografică, procesul creativ a fost o experiență unică pentru mine. Cred că soundtrack-ul îi va surprinde pe mulți dintre ascultători." - Lorde

Lorde lucrează împreună cu Paul Epworth atât la selecția pieselor pentru coloana sonoră a filmului, cât și la compoziția principală, ce va fi lansată pe 21 noiembrie.

"The Hunger Games: Mockingjay – Part 1" va avea premiera în cinematografele din România pe data de 21 noiembrie 2014. În rolurile principale vor fi, în continuare, Jennifer Lawrence și Josh Hutcherson.

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 - Official Teaser

Trending