Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Roger Hodgson
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Lenny Kravitz lansează videoclipul "The Chamber" pe 4 septembrie - TEASER

"The Chamber" va fi primul videoclip oficial care va promova noul album Lenny Kravitz, "Strut". Clipul a fost regizat de Anthony Mandler și va fi lansat pe data de 4 septembrie. Până atunci, fanii își pot satisface curiozitatea urmărind cele două clipuri a câte 30 de secunde dezvăluite de artist.

Lenny Kravitz (foto: Mathieu Bitton)

"The Chamber", piesa cu care Lenny Kravitz a spart gheața după aproape 3 ani de pauză de la albumul precedent, beneficiază de un videoclip în regia lui Anthony Mandler.  Lansarea lui este programată pentru data de 4 septembrie, până atunci fanii artistului având la dispoziție cele două teasere de mai jos.

Cel de-al 10-lea album Lenny Kravitz, ce include single-ul "The Chamber", se numește "Strut" și va putea fi achiziționat începând cu data de 22 septembrie 2014. Cei care precomandă discul, pot descărca în avans 3 piese: "The Chamber," "Sex" și "Strut".

Noul material discografic poartă amprenta Lenny Kravitz de la instrumentație până la producție. Artistul a înregistrat părțile de chitară, bas, clape, tobe și alte instrumente de percuție, implicându-se și în producția pieselor. Retușurile finale au fost realizate de Bob Clearmountain, ce a mai colaborat cu David Bowie, Rolling Stones, Bruce Springsteen.

"Acest album mi-a reamintit ce anume iubesc atât de mult în privința muzicii. M-a readus la sentimentele pe care le aveam în liceu. Este un album cu adevărat rock and roll - este brut, are soul și s-a închegat destul de repede." - Lenny Kravitz

Tracklist "Strut" - Lenny Kravitz

 1. Sex
 2. The Chamber
 3. Dirty White Boots
 4. New York City
 5. The Pleasure and the Pain
 6. Strut
 7. Frankenstein
 8. She's a Beast
 9. I'm a Believer
 10. Happy Birthday
 11. I Never Want To Let You Down
 12. Ooo Baby Baby

Lenny Kravitz este unul din cei mai proeminenți muzicieni ai tuturor timpurilor. Influențat de artiști de jazz precum Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan sau Miles Davis a învățat de mic să cânte la chitară și pian. Devine cunoscut după ce compune, alături de Ingrid Chavez, piesa “Justify my Love”, care este inclusă pe albumul “Immaculate Collection” lansat în 1990 de Madonna.

În 1993 lansează cel de-la 3-lea album, intitulat “Are you gonna go my way”, ce îi aduce două nominalizări la premiile Grammy 1994 și două nominalizări la premiile MTV Video Music Awards 1993. Patru ani mai târziu apare discul 5, Lenny Kravitz, ce îi aduce două premii Grammy. Discul s-a vândut în peste 6 milioane de unități și a intrat direct pe locul 5 în topul Billboard 200. Au urmat alte patru albume la fel de bine primite de public, dar și de criticii de specialitate, iar în 2002 avea în palmares patru premii Grammy consecutive, stabilind un record al categoriei “Best Male Rock Vocal Performance”.

Lenny Kravitz - "The Chamber" - Trailer #1

Lenny Kravitz - "The Chamber" - Trailer #2

Citește mai multe despre Lenny Kravitz
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Andra, What’s Up, Oana Radu și Fly Project pe scenă la Media Music Awards 2014

Primii artiști confirmați la Media Music Awards 2014 sunt Andra, What’s Up, Oana Radu și Fly Project. Aceștia vor urca...

Închide