Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Jennifer Lopez feat. Iggy Azalea - "Booty" - TEASER VIDEOCLIP

Jennifer Lopez și Iggy Azalea duc clipurile provocatoare la următorul nivel. Dacă Shakira și Rihanna au stârnit controverse printr-un videoclip ce intriga doar prin sugestie, colaborarea dintre Iggy și Jennifer va fi cu siguranță un subiect mult mai fierbinte. Imaginile explicite din teaserul noului clip "Booty" ar putea conduce către un nou record de vizualizări pe YouTube.
Jennifer Lopez - Booty (feat. Iggy Azalea)

Jennifer Lopez - Booty (feat. Iggy Azalea)

Miley Cyrus și Nicki Minaj riscă să fie detronate de Jennifer Lopez și Iggy Azalea. Ne referim, desigur, la potențialul de a stârni discuții în media pe tema sexualității din videoclipuri. Dacă în cazul lui Miley Cyrus criticile au venit pe fondul vârstei și a influenței negative asupra tinerelor generații, iar în discuțiile despre Nicki Minaj termenul ”pornografie” a fost utilizat fără rezerve, în cazul noului duet, cele două ar putea scăpa cu doar câteva priviri acuzatoare, ce nu vor putea detrona deja legendarul "Booty" de pe piedestalul rotunjimilor admirate la Hollywood.

Inițial, piesa "Booty" a fost înregistrată cu Pitbull, ulterior J Lo considerând că Iggy Azalea este o alegere mai potrivită pentru o colaborare. Pentru această melodie, Jennifer Lopez a lucrat cu o listă lungă de producători: Cory Rooney, Benny Medina, Chris Brown, Asia Bryant, Armando Pérez, Thomas Wesley Pentz, Lewis D. Gittus, Tedra Renee Wilson și Danny Omerhodic.

"Booty"  este cel de-al 3-lea single extras de pe noul album al artistei, "A.K.A.". Discul a debutat pe prima poziție în US Top R&B/Hip Hop Albums realizat de Billboard, primind preponderent recenzii pozitive.

Tracklist "A.K.A." - Jennifer Lopez

 1. A.K.A. (feat. T.I.)
 2. First Love
 3. Never Satisfied
 4. I Luh Ya Papi (feat. French Montana)
 5. Acting Like That (feat. Iggy Azalea)
 6. Emotions
 7. So Good
 8. Let It Be Me
 9. Worry No More (feat. Rick Ross)
 10. Booty (feat. Pitbull)

Deluxe Edition

 1. TENS (feat. Jack Misrahi)
 2. Troubeaux (feat. Nas)
 3. Expertease (Ready Set Go)
 4. Same Girl (feat. French Montana)

Japanese Edition

 1. Charades
 2. Girls (feat. Tyga)

Jennifer Lopez feat. Iggy Azalea - "Booty" - TEASER VIDEOCLIP

Citește mai multe despre Iggy AzaleaJennifer Lopez
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Only Girl, când muzica se oprește și vocea devine ecou - VIDEO

Note care susțin o linie constantă, un ritm cursiv, efecte care conferă gravitate și profunzime și o voce care să...

Închide