Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Single nou James Blunt, "When I Find Love Again" - AUDIO

James Blunt a lansat un nou single intitulat "When I Find Love Again". Piesa este extrasă de pe o nouă ediție a albumului “Moon Landing” - “Apollo Edition”, ce va fi lansată pe 4 noiembrie 2014 sub egida Atlantic Records.
James Blunt

James Blunt

"When I Find Love Again" este una dintre noile piese pe care James Blunt le-a inclus pe discul “Apollo Edition”, o altă versiune a albumului “Moon Landing”. Noul material va fi lansat pe 4 noiembrie, cuprinzând în tracklist 5 compoziții noi, 3 videoclipuri și 6 înregistrări video din cadrul unui concert susținut la Paleo.

Tracklist "Apollo Edition" - James Blunt ( * piese noi)

 1. Smoke Signals *
 2. When I Find Love Again *
 3. Face the Sun
 4. Satellites
 5. Bonfire Heart
 6. Heart to Heart
 7. Miss America
 8. The Only One
 9. Sun On Sunday
 10. Bones
 11. Always Hate Me
 12. Postcards
 13. Blue On Blue
 14. Telephone
 15. Kiss This Love Goodbye
 16. Hollywood
 17. Breathe *
 18. Trail of Broken Hearts *
 19. Working It Out *
 20. Intro / Face the Sun (live from Paleo) – video
 21. Satellites (live from Paleo) – video
 22. Postcards (live from Paleo) – video
 23. Cuz I Love You (live from Paleo) – video
 24. Same Mistake (live from Paleo) – video
 25. Bonfire Heart (live from Paleo) – video
 26. Bonfire Heart – video
 27. Postcards – video
 28. Heart to Heart – video

James Blunt - "When I Find Love Again" - AUDIO

Cu aproximativ 17 milioane de discuri și 20 de milioane de single-uri vândute în întreaga lume, câștigător a două premii Brit Awards, două premii Ivor Novello și de cinci ori nominalizat al premiilor Grammy, James Blunt este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști, muzica acestuia clasându-se în primele poziții ale top-urilor muzicale de specialitate din întreaga lume.

Pe 31 octombrie 2014, James Blunt va concerta la Cluj-Napoca în cadrul turneului mondial de promovare al ultimului album, "Moon Landing". Evenimentul se va desfășura în cadrul Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania - TIMAF.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre James Blunt
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Apple învață utilizatorii iTunes cum să șteargă noul album U2

"Songs of Innocence", "cel mai intim material discografic" U2 distribuit în masă utilizatorilor iTunes, nu a fost primit cu brațele...

Închide