Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

INNA a lansat "Body and the Sun", piesă de pe "Summer Days"

INNA a lansat "Body and the Sun" o noua piesă de pe EP-ul "Summer Days". Puteți asculta melodia pe InfoMusic.ro.

Inna - Body And The Sun

INNA a lansat astăzi o noua piesă de pe EP-ul "Summer Days". Intitulată "Body and the Sun", melodia a fost produsă și compusă de Play&Win împreună cu Axident și Corey Chorus.

Ascultă INNA – Body and the Sun

Recent, INNA a participat la o sesiune în studio în Madrid cu Red One, cunoscut compozitor și producător, care a lucrat cu nume mari din industria muzicala internațională precum Lady Gaga, Jennifer Lopez, Pitbull, Enrique Iglesias, Nicki Minaj, Justin Bieber, Selena Gomez, Jason DeRulo.

INNA și Red One

INNA și Red One

Săptămâna trecută, INNA a lansat și piesa “Tell Me”, extrasă tot de pe “Summer Days”, compusă și produsp de Play&Win cu Breyan Isaac și Corey Chorus. Prima lansare de pe EP-ul în cauză a fost însă “Take Me Higher”, pentru care INNA a filmat și o variantă live pe străzile din Istanbul.

INNA – Take Me Higher (Rock the street @Istanbul)

Citește mai multe despre Inna
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE