Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

INNA a lansat "Body and the Sun", piesă de pe "Summer Days"

INNA a lansat "Body and the Sun" o noua piesă de pe EP-ul "Summer Days". Puteți asculta melodia pe InfoMusic.ro.

Inna - Body And The Sun

INNA a lansat astăzi o noua piesă de pe EP-ul "Summer Days". Intitulată "Body and the Sun", melodia a fost produsă și compusă de Play&Win împreună cu Axident și Corey Chorus.

Ascultă INNA – Body and the Sun

Recent, INNA a participat la o sesiune în studio în Madrid cu Red One, cunoscut compozitor și producător, care a lucrat cu nume mari din industria muzicala internațională precum Lady Gaga, Jennifer Lopez, Pitbull, Enrique Iglesias, Nicki Minaj, Justin Bieber, Selena Gomez, Jason DeRulo.

INNA și Red One

INNA și Red One

Săptămâna trecută, INNA a lansat și piesa “Tell Me”, extrasă tot de pe “Summer Days”, compusă și produsp de Play&Win cu Breyan Isaac și Corey Chorus. Prima lansare de pe EP-ul în cauză a fost însă “Take Me Higher”, pentru care INNA a filmat și o variantă live pe străzile din Istanbul.

INNA – Take Me Higher (Rock the street @Istanbul)

Citește mai multe despre Inna
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Patinatorii Rockne Brubaker și Stefania Berton își spun povestea de dragoste la Kings On Ice

Perechea Stefania Berton - Rockne Brubaker se alătură în acest an distribuției Galei Olimpice Kings On Ice într-un show la...

Închide