Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Indila concertează în premieră la București

Indila, tânăra artistă care a cucerit o lume întreagă cu al său ultim dans ("Derniere Danse" ), va concerta anul acesta în premieră pentru publicul din România. Evenimentul va avea loc pe 7 decembrie 2014, la Sala Palatului din București.

Publicat

pe

Indila
Indila │ FOTO: www.facebook.com

Denumită ”Artista Anului 2014 în România”, Indila va aduce la Sala Palatului misterul rezonanțelor orientale și pariziene cu care a cucerit atât publicul din țară, cât și audiența de la nivel internațional. Tânăra artistă va cânta pentru prima oară în România pe 7 decembrie 2014, în cadrul unuia dintre cele mai atractive evenimente concertistice ale acestui an.

Biletele pentru concertul pe care Indila îl va susține la București au fost puse în vânzare si pot fi achiziționate din rețeaua Eventim, prin Vreau Bilet, de la punctele de vânzare din Unirea Shopping Center etj.2, Librăria Eminescu sau de la Sala Palatului.

Prețuri bilete concert Indila la București:

  • 320 lei - VIP
  • 280 lei - categoria I
  • 220 lei - categoria a II-a
  • 180 lei - categoria a III-a
  • 120 lei - categoria a IV-a

Despre Indila, noua revelație a muzicii internaționale, se spune că are o voce plină, care îți rămâne în minte. Artista este considerată un fenomen muzical, iar în România a câștigat admirația unui număr impresionant de fani, care îi ascultă compozițiile muzicale constant, cu aceeași plăcere ca la prima audiție.

INDILA - "Derniere Danse"

Indila s-a născut odată cu muzica sa și acesta este singurul lucru care contează pentru ea, orice alte informații privind viața sa personală trecând într-un con de umbră. În puținele interviuri pe care le-a acordat, artista a dezvăluit doar că are origini algeriene si indiene, astfel putând fi explicate rezonanțele orientale prezente în piesele sale.

Numele său real este Adila Sedraia, jurnaliștii francezi numind-o "artista fără trecut". Primul său album, "Mini world", a fost lansat pe 24 februarie, înregistrând vânzări de peste 40.000 de exemplare în doar prima săptămână.

Deși mulți au aflat de Indila după lansarea single-ului de debut, "Derniere Danse", cariera muzicală a artistei a început de fapt în 2010. În primii ani, artista nu a lansat însă compoziții solo, ci s-a axat pe colaborări. A lucrat, astfel, cu rapperi cunoscuți din Franța, precum Soprano, Rohff sau Youssoupha, compunând piese alături de M. Pokora, Admiral T, DJ Abdel şi Axel Tony.

INDILA - "S.O.S"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 7 decembrie 2014

Indila

Loc
Sala Palatului

Trending