Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Imagine Dragons - "Warriors" (League of Legends) - VIDEO

Imagine Dragons a lansat o nouă piesă intitulată "Warriors". Melodia va fi inclusă pe coloana sonoră a jocului video League of Legends (LoL).

Imagine Dragons - ”Warriors” (League of Legends)

"Suntem bucuroși să anunțăm că avem o surpriză...în timp ce lucram la noul nostru album, ne-am hotărât să luăm o scurtă pauză pentru a colabora cu League of Legends (unul dintre jocurile noastre preferate) la o piesă nouă. Sperăm să vă placă " - Imagine Dragons

Noul single "Warriors", compus de Ben McKee, Dan Platzman, Dan Reynolds și Wayne Sermon și lansat împreună cu Riot Games, este disponibil pe iTunes și Spotify. Piesa va servi drept tematică principală pentru League of Legends World Championships 2014.

Imagine Dragons - "Warriors" (soundtrack "League of Legends") - AUDIO

După un turneu de promovare a albumului de debutNight Visions” , material clasat pe primul loc în topul vânzărilor din SUA, Imagine Dragons a revenit în aprilie în studioul de înregistrări. Formația lucrează de atunci la cel de-al doilea disc, anunțând fanii pe Twitter că se simt foarte bine la pupitrul de mixaj.

În iunie, Dan Reynolds, solistul Imagine Dragons, a primit premiul Hal David Starlight în cadrul galei Songwriters Hall of Fame de la New York. Distincția este acordată tinerilor muzicieni care au reușit să compună muzică de impact. În lista artiștilor care au primit acest premiu în anii anteriori se află și Rob Thomas, Alicia Keys, John Mayer, John Legend, John Rzeznik, Jason Mraz, Taylor Swift, Drake, Ne-Yo.

Imagine Dragons a compus anul acesta și soundtrack-ul noului film din seria Transformers. Intitulată "Battle Cry", piesa a fost interpretată live în premieră în cadrul unui concert de proporții în Hong Kong, una dintre locațiile folosite pentru filmările peliculei. Inițiativa implicării trupei Imagine Dragons în acest proiect i-a aparținut regizorului Michael Bay, ce s-a declarat un fan al formației.

Citește mai multe despre Imagine Dragons
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eminem feat. Sia - "Guts Over Fear" (soundtrack "The Equalizer") - LYRIC VIDEO

Eminem și Sia Furler au lansat un lyric video pentru noul single "Guts Over Fear". Piesa este inclusă pe coloana...

Închide