Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Horia Brenciu și Delia, single în duet - "Inima Nu Vrea" - TEASER

Horia Brenciu pregătește în această toamnă surprize muzicale pentru fanii săi. Prima dezvăluire este legată de noul său single, înregistrat în duet cu Delia Matache. Piesa se numește "Inima Nu Vrea" și va fi lansată în septembrie. Fragmente ale melodiei pot fi ascultate în articol.
Horia Brenciu și Delia - Inima Nu Vrea (imagine de la înregistrări)

Horia Brenciu și Delia - Inima Nu Vrea (imagine de la înregistrări)

""Inima Nu Vrea" este prima piesa pe care v-o prezint de pe noul album si este primul duet pe care l-am realizat cu Delia. "Inima Nu Vrea" va fi lansată în luna septembrie! Dacă înregistările s-au produs cu atâtea zâmbete și îmbrățișări, vă dați seama cum va suna produsul final? ;-)", a scris Horia Brenciu în descrierea clipului care anunță noul single.

"Inima Nu Vrea" este o colaborare propice în pragul noului sezon X Factor. Horia Brenciu și Delia Matache vor avea prilejul de a promova acest nou single în cadrul emisiunii, ambii artiști fiind membri ai juriului confirmat în urmă cu câteva săptămâni.

X Factor va debuta în aceeași zi de vineri ca și Vocea României, respectiv pe 19 septembrie 2014. Sezonul acesta, juriul va fi format din Ştefan Bănică Jr, Delia Matache și Horia Brenciu.

Horia Brenciu și Delia - "Inima Nu Vrea" - TEASER

Single-ul "Inima Nu Vrea" este doar primul din seria celor care vor urma în curând. Horia Brenciu, ce a împlinit de curând 42 de ani, a dezvăluit cu ocazia aniversării sale informații legate de lansarea unui nou album.

"Astăzi e ziua mea. Împlinesc puțin peste 20 de ani... :-) Tata mi-a spus odată că de ziua ta e frumos să faci cadouri. Mă conformez și vă ofer cu drag filmul de mai sus cu toate consecințele lui. Toamna asta cadoul meu pentru voi e un album nou!", scria Horia Brenciu pe Facebook în urmă cu câteva zile.

Povestea unui album nou

Citește mai multe despre Delia MatacheHoria Brenciu
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jessie Ware a lansat un nou single, "Want Your Feeling" - AUDIO

Artista britanică Jessie Ware continuă promovarea albumului "Tough Love" prin lansarea unei piese noi. "Want Your Feeling" îi menține pe...

Închide