Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lakeetra Knowles în audițiile de la X Factor 2020Rudă cu Beyoncé, Lakeetra Knowles a cucerit juriul de la X Factor 2020 - VIDEO Juriul X Factor 2020X Factor 2020 a ajuns la cea de-a opta rundă de audiții; citește rezumatul emisiunii Eddie Vedder (Pearl Jam) cântând la MTV Unplugged (1992)Urmărește emblematicul concert Pearl Jam de la MTV Unplugged - VIDEO Măștile din Finala Masked Singer RomâniaLeoaica, Corbul, Panda sau Căpcăunul din Finala Masked Singer România îl fac pe Codin Maticiuc să-și recunoscă obsesia Whitney Houston în videoclipul ”I Will Always Love You”Un videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube Brian May este "recunoscător să fie în viață" după o hemoragie la stomac

Horia Brenciu și Delia, single în duet - "Inima Nu Vrea" - TEASER

Horia Brenciu pregătește în această toamnă surprize muzicale pentru fanii săi. Prima dezvăluire este legată de noul său single, înregistrat în duet cu Delia Matache. Piesa se numește "Inima Nu Vrea" și va fi lansată în septembrie. Fragmente ale melodiei pot fi ascultate în articol.
Horia Brenciu și Delia - Inima Nu Vrea (imagine de la înregistrări)

Horia Brenciu și Delia - Inima Nu Vrea (imagine de la înregistrări)

""Inima Nu Vrea" este prima piesa pe care v-o prezint de pe noul album si este primul duet pe care l-am realizat cu Delia. "Inima Nu Vrea" va fi lansată în luna septembrie! Dacă înregistările s-au produs cu atâtea zâmbete și îmbrățișări, vă dați seama cum va suna produsul final? ;-)", a scris Horia Brenciu în descrierea clipului care anunță noul single.

"Inima Nu Vrea" este o colaborare propice în pragul noului sezon X Factor. Horia Brenciu și Delia Matache vor avea prilejul de a promova acest nou single în cadrul emisiunii, ambii artiști fiind membri ai juriului confirmat în urmă cu câteva săptămâni.

X Factor va debuta în aceeași zi de vineri ca și Vocea României, respectiv pe 19 septembrie 2014. Sezonul acesta, juriul va fi format din Ştefan Bănică Jr, Delia Matache și Horia Brenciu.

Horia Brenciu și Delia - "Inima Nu Vrea" - TEASER

Single-ul "Inima Nu Vrea" este doar primul din seria celor care vor urma în curând. Horia Brenciu, ce a împlinit de curând 42 de ani, a dezvăluit cu ocazia aniversării sale informații legate de lansarea unui nou album.

"Astăzi e ziua mea. Împlinesc puțin peste 20 de ani... :-) Tata mi-a spus odată că de ziua ta e frumos să faci cadouri. Mă conformez și vă ofer cu drag filmul de mai sus cu toate consecințele lui. Toamna asta cadoul meu pentru voi e un album nou!", scria Horia Brenciu pe Facebook în urmă cu câteva zile.

Povestea unui album nou

Citește mai multe despre Delia MatacheHoria Brenciu
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jessie Ware a lansat un nou single, "Want Your Feeling" - AUDIO

Artista britanică Jessie Ware continuă promovarea albumului "Tough Love" prin lansarea unei piese noi. "Want Your Feeling" îi menține pe...

Închide