Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Hiturile verii 2014 pe Spotify - TOP 10 - AUDIO

Hiturile verii 2014 au fost identificate de Spotify și trecute într-un clasament realizat pe baza frecvenței ascultării melodiilor. Cele mai populare 10 piese la nivel internațional pot fi ascultate în articol. Tot aici găsiți și topul hiturilor verii 2014 în Marea Britanie.
Hiturile verii 2014 - TOP Spotify

Hiturile verii 2014 - TOP Spotify

Spotify a dat publicității clasamentul celor mai ascultate piese din ultimele 3 luni. În fruntea topului realizat la nivel internațional se află DJ-ul scoțian Calvin Harris. Declarat în 2013 cel mai bine plătit DJ din lume, Harris reușește să se mențină în clasamente și în 2014. Single-ul "Summer", lansat de acesta în martie, a fost ascultat pe Spotify de 160 de milioane de ori, piesa fiind declarată astfel hitul verii 2014.

Pe următoarea poziție se află colaborarea dintre Ariana Grande și Iggy Azalea pentru piesa "Problem". Deși melodia a avut un succes răsunător, Iggy Azalea nu a crezut inițial în potențialul acestei colaborări, refuzând chiar să lucreze cu Ariana pentru albumul ei de debut.

 "M-a contactat pentru a lucra la primul ei album și am refuzat-o. Nu am făcut asta din cauza calității muzicii ei, ci pentru că am crezut că este mult mai tânără decât este de fapt în realitate. Mi s-a părut că muzica mea nu este potrivită vârstei ei, știind că ea are un show difuzat de Disney. Când m-am întâlnit cu ea și am aflat că are 21 de ani, am zis <<Oh, OK!>>", a povestit rapperița australiană Iggy Azalea.

În topul realizat de Spotify se află și veteranii de la Coldplay, precum și Sam Smith, unul dintre artiștii noului val. Clasamentele complete la nivel global și în UK pot fi consultate mai jos. Cei care nu doresc încă să-și ia rămas bun de la sezonul estival, pot asculta hiturile verii 2014 mai jos.

Hiturile verii 2014 în UK - Top Spotify

 1. Ed Sheeran: 'Sing'
 2. Mr. Probz: 'Waves - Robin Schulz Radio Edit'
 3. Sam Smith: 'Stay With Me'
 4. Ella Henderson: 'Ghost'
 5. George Ezra: 'Budapest'
 6. Calvin Harris: 'Summer'
 7. Iggy Azalea: 'Fancy'
 8. Magic!: 'Rude'
 9. Ariana Grande: 'Problem'
 10. Clean Bandit: 'Rather Be' (feat. Jess Glynne)

Hiturile verii 2014 la nivel global - Top Spotify

 1. Calvin Harris: 'Summer'
 2. Ariana Grande ft. Iggy Azalea: 'Problem'
 3. Magic!: 'Rude'
 4. Iggy Azalea: 'Fancy'
 5. Jason Derulo ft. Snoop Dogg: 'Wiggle'
 6. Nico & Vinz: 'Am I Wrong'
 7. Coldplay: 'A Sky Full Of Stars'
 8. Clean Bandit ft.Jess Glynne: 'Rather Be'
 9. Sam Smith: 'Stay With Me'
 10. David Guetta ft. Vassy: 'Bad (Radio Edit)'

Calvin Harris: 'Summer'

Ariana Grande ft. Iggy Azalea: 'Problem'

Magic!: 'Rude'

Iggy Azalea: 'Fancy'

Jason Derulo ft. Snoop Dogg: 'Wiggle'

Nico & Vinz: 'Am I Wrong'

Coldplay: 'A Sky Full Of Stars'

Clean Bandit ft.Jess Glynne: 'Rather Be'

Sam Smith: 'Stay With Me'

David Guetta ft. Vassy: 'Bad (Radio Edit)'

Citește mai multe despre Ariana GrandeCalvin HarrisColdplayEd SheeranIggy AzaleaSam Smith
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Loredana, o nouă latură artistică în videoclipul "Risipitor" - FOTO

“Risipitor” este noul single Loredana, prin intermediul căruia artista va prezenta publicului o nouă latură artistică. Videoclipul melodiei a fost...

Închide