Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Fergie răspândește iubirea - "L.A.LOVE (la la)" - AUDIO

Fergie știe că după o pauză de 8 ani nu te poți întoarce oricum în lumina reflectoarelor. "L.A.LOVE (la la)" este acea piesă menită să răspândească iubirea pentru noile beat-uri, intrigând curiozitatea fanilor care așteaptă de ani buni cel de-al doilea material discografic al artistei.

Publicat

pe

Fergie
Fergie

"L.A.LOVE (la la)" este prima piesă extrasă de pe noul album al lui Fergie, ce va fi lansat în 2015 sub egida Interscope Records. La acest material artista lucrează de la începutul anului 2014, o parte dintre idei și beat-uri fiind în arhiva creativă a artistei încă de dinainte de această dată.

"Albumul The Dutchess a fost alcătuit din piese la care s-a lucrat de-a lungul a 7 ani. Mulți oameni nu știu asta. Eu îmi notez de ceva timp idei. M-am izolat în micul meu sanctuar, în sanctuarul meu creativ, iar ideile vin atunci când vin. Așa încât, atunci când voi lansa un nou album, voi fi foarte mândră de el", mărturisea Fergie în ianuarie într-un interviu acordat Seacres.

Fergie  a colaborat pe partea de producție a celui de-al doilea album solo din carieră cu will.i.am și Mike Will Made It. Deși titlul noului disc nu a fost încă confirmat, luând în considerare artwork-ul publicat de artistă pe pagina sa de Facebook, numele materialului ar putea fi “Smile Now, Cry Later“.

Fergie - ”Smile now, cry later” (posibil titlu de album)

Fergie - ”Smile now, cry later” (posibil titlu de album)

Pentru single-ul "L.A.LOVE (la la)", Fergie a colaborat cu producătorul DJ Mustard, cel care s-a aflat și în spatele ultimului album The Black Eyed Peas - “The Beginning”. Pe partea de compoziție a melodiei, Fergie a lucrat cu Dijon McFarlane (DJ Mustard), Shomari Wilson, Royce Thomas și Theron Thomas. "L.A.LOVE (la la)" poate fi deja achiziționat de pe iTunes la prețul de 0.99 euro.

Fergie - "L.A.LOVE (la la)" - AUDIO

Trending