Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Noi confirmări la Kings On Ice: Annette Dytrt și Marie - Pierre Leray

În această toamnă, în cadrul Galei Olimpice Kings On Ice, patinatoarele Annette Dytrt și Marie - Pierre Leray vor duce grația patinajului artistic la București. Evenimentul va avea loc pe 7 octombrie, la Sala Polivalentă.

Publicat

pe

Annette Dytrt și Marie - Pierre Leray
Annette Dytrt și Marie - Pierre Leray │ FOTO: Alain Poggi

Annette Dytrt s-a născut pe 7 septembrie la Landshut, Germania, într-o familie de cehi. Eleganța mișcărilor sale și nota personală pe care o oferă fiecărui spectacol au clasat-o de 5 ori pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Campionatul de Patinaj Artistic din Germania și o dată la naționalele Cehiei. Plină de grație, frumoasa patinatoare a obținut rezultate foarte bune la campionatele europene și la mondiale. De-a lungul carierei, Dytrt a experimentat pentru scurt timp patinajul în pereche și a făcut parte din distribuția show-ului „Stars auf Eis", o versiune germană a spectacolului Dancing on Ice, alegând să revină în competiții tot la probele individuale.

Tripla vice campioană a Franței la patinaj artistic individual, Marie – Pierre Leray, se bucură de o carieră impresionantă. În portofoliul său se regăsesc titluri importante și la patinajul în pereche, aceasta fiind campioana și vice-campioana Franței alături de cei doi parteneri ai săi. Leray s-a făcut remarcată la Trophée Éric Bompard într-un spectacol de excepție în care a sfidat forța gravitațională prin cele mai grațioase elemente de gimnastică făcute într-un inel suspendat, îmbinate cu numărul spectaculos de patinaj pe gheață.

Annette Dytrt și Marie – Pierre Leray vor străluci pe gheața celei mai spectaculoase ediții a Galei Olimpice Kings On Ice, într-un show în care energia uimitoare a dansului pe gheață va fi îmbinată cu adrenalina și grația elementelor de gimnastică.

Biletele pentru spectacolul Kings On Ice Olympic Gala din data de 7 octombrie sunt disponibile la prețuri cuprinse între 120 si 400 lei. Biletele deja achiziționate pentru spectacolul ce ar fi trebuit să aibă loc pe data de 5 aprilie 2014 rămân valabile pentru data de 7 octombrie.

VIDEO Trailer Kings On Ice 2014

Trending