Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Noi confirmări la Kings On Ice: Annette Dytrt și Marie - Pierre Leray

În această toamnă, în cadrul Galei Olimpice Kings On Ice, patinatoarele Annette Dytrt și Marie - Pierre Leray vor duce grația patinajului artistic la București. Evenimentul va avea loc pe 7 octombrie, la Sala Polivalentă.
Annette Dytrt și Marie - Pierre Leray

Annette Dytrt și Marie - Pierre Leray vin la Kings On Ice (foto: Alain Poggi)

Annette Dytrt s-a născut pe 7 septembrie la Landshut, Germania, într-o familie de cehi. Eleganța mișcărilor sale și nota personală pe care o oferă fiecărui spectacol au clasat-o de 5 ori pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Campionatul de Patinaj Artistic din Germania și o dată la naționalele Cehiei. Plină de grație, frumoasa patinatoare a obținut rezultate foarte bune la campionatele europene și la mondiale. De-a lungul carierei, Dytrt a experimentat pentru scurt timp patinajul în pereche și a făcut parte din distribuția show-ului „Stars auf Eis", o versiune germană a spectacolului Dancing on Ice, alegând să revină în competiții tot la probele individuale.

Tripla vice campioană a Franței la patinaj artistic individual, Marie – Pierre Leray, se bucură de o carieră impresionantă. În portofoliul său se regăsesc titluri importante și la patinajul în pereche, aceasta fiind campioana și vice-campioana Franței alături de cei doi parteneri ai săi. Leray s-a făcut remarcată la Trophée Éric Bompard într-un spectacol de excepție în care a sfidat forța gravitațională prin cele mai grațioase elemente de gimnastică făcute într-un inel suspendat, îmbinate cu numărul spectaculos de patinaj pe gheață.

Annette Dytrt și Marie – Pierre Leray vor străluci pe gheața celei mai spectaculoase ediții a Galei Olimpice Kings On Ice, într-un show în care energia uimitoare a dansului pe gheață va fi îmbinată cu adrenalina și grația elementelor de gimnastică.

Biletele pentru spectacolul Kings On Ice Olympic Gala din data de 7 octombrie sunt disponibile la prețuri cuprinse între 120 si 400 lei. Biletele deja achiziționate pentru spectacolul ce ar fi trebuit să aibă loc pe data de 5 aprilie 2014 rămân valabile pentru data de 7 octombrie.

VIDEO Trailer Kings On Ice 2014

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pink Floyd - "The Endless River", noi detalii dezvăluite

Noi detalii legate de albumul Pink Floyd, "The Endless River", au fost recent dezvăluite. Discul, ce va fi lansat pe...

Închide