Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Black Sabbath: album nou și turneu de adio

Ozzy Osbourne a confirmat recent că Black Sabbath plănuiește înregistrarea unui nou album în 2015. Acesta va fi ultimul disc al formației și va fi acompaniat de un turneu de adio.
Black Sabbath

Black Sabbath

După succesul înregistrat cu albumul precedent, "13", membrii Black Sabbath au hotărât să lanseze încă un album, pe care să îl promoveze printr-un turneu de adio. Anunțul privind discul și viitoarele concerte a fost făcut de Ozzy Osbourne în cadrul unui interviu acordat publicației Metal Hammer.

"Ultima experiență Sabbath (albumul 13) a fost grozavă. Cu toții ne-am făcut prieteni noi și nu am pierdut vremea cu prostii. Fiecare dintre noi a știut ce are de făcut și ne-am ținut de treabă. Și ne-am distrat de minune. Așa încât vom înregistra încă un album și vom pleca într-un ultim turneu", a declarat Ozzy, justificând dorința de a înregistra un nou material discografic.

Ideea unui nou album Black Sabbath a prins rădăcini imediat ce s-a încheiat ultimul turneu al formației, Ozzy făcând presiuni asupra lui Sharon pentru a stabili un plan concret.

"De îndată ce s-a așezat praful peste ultimul nostru turneu, am început să discutăm pe tema unui nou disc, pentru că eram întrebați frecvent ce avem de gând să facem în continuare. I-am spus atunci lui Sharon <<Ce e de făcut? Pentru că în cazul în care nu mai continuăm cu Sabbath, aș vrea să mă țin de lucrurile mele>>. Ea mi-a spus că o să se documenteze și mă anunță. Peste 3 săptămâni am întrebat-o din nou și ea mi-a spus: <<Încă mai trebuie să discut cu x și y..>>, iar eu i-am spus: <<Sharon, nu mai am 21 de ani, dacă avem de gând să facem asta, aș vrea să o fac înainte să împlinesc 70 de ani! >> Timpul nu mai este de partea noastră! Atunci Sharon a vorbit cu managerul și mi-a spus <<Da, casa de discuri vrea încă un album>>. Cred că vom lucra și de această dată cu Rick Rubin."

Trio-ul nu a început încă înregistrările pentru noul material, însă se va încerca, pe cât posibil, grăbirea procesului. Conform declarațiilor lui Ozzy Osbourne, există planuri pentru o reîntoarcere în studio la începutul lui 2015, totul depinzând de starea de sănătate a chitaristului Tony Iommi.

"Evident că foarte multe lucruri depind de sănătatea lui Tony, el tratându-se de cancer, dar o să începem lucrul la album de anul viitor. Nu știu dacă vom înregistra în Anglia sau LA, dar o să zbor până și pe lună dacă va fi nevoie!", a anunțat Ozzy Osbourne.

După o pauză de 35 de ani, Black Sabbath a revenit în 2013 cu primul album cu Ozzy Osbourne la voce. "13" a urcat pe primul loc în topul oficial al albumelor din Marea Britanie, fiind primul material discografic din ultimii 43 de ani care atinge această performanță. Ultimul album al trupei care a reușit să se claseze pe prima poziție a fost albumul "Paranoid", lansat în 1970. "13" s-a vândut cu peste 13.000 de exemplare mai mult față de ocupantul locului 2, albumul "BE" lansat de Liam Gallagher (ex-Oasis) cu trupa Beady Eye.

Black Sabbath - "God Is Dead"

Citește mai multe despre Black SabbathOzzy Osbourne
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lorde - "Yellow Flicker Beat" (The Hunger Games: Mockingjay Part 1) - AUDIO

Lorde a lansat "Yellow Flicker Beat", soundtrack al filmului "The Hunger Games: Mockingjay Part 1". Pentru această melodie, Lorde a...

Închide