Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Aylin & The Lucky Charms, premiu onorific la concursul internațional Unsigned Only Music Competition

Aylin & The Lucky Charms au primit „Premiul Onorific” în cadrul competiției internaționale Unsigned Only Music Competition, ediția 2014, la categoria Pop/Top 40. Artista și formația ei au câștigat distincția „Honorable Mention” cu piesa „Chemistry”.
Aylin & The Lucky Charms -

Aylin & The Lucky Charms

Aylin & The Lucky Charms a fost singura trupă din România care a participat la Unsigned Only Music Competition, un concurs dedicat trupelor independente. Performanța românilor este cu atât mai mare cu cât în competiție au fost înscrise peste 8000 de formații din mai mult de 100 de țări. Piesa „Chemistry” a lui Ayln & The Lucky Charms a fost astfel selectată ca fiind una dintre cele mai bune piese înscrise la categoria Pop/Top 40.

Distincția „Honorable Mention” a fost acordată lui Aylin & The Lucky Charms în urma unei analize complexe pe care un juriu specializat a realizat-o pentru fiecăre piesă. Acest juriu este format din nume mari ale scenei muzicale internaționale, critici de muzică și reprezentanți ai presei internaționale de specialitate, cum ar fi membrii trupei 3 Doors Down sau jurnaliști precum Anthony Decurtis, editor al revistei Rolling Stones ori Chris Richards, critic de muzică al Washington Post.

Aylin - "Chemistry"

Aylin Cadîr s-a lansat pe piața muzicală în 2008. Artista este una dintre puținele cântărețe din țara noastră care abordează stilul muzical jazz, ea lansând primul său album de pop-jazz, intitulat „Cloud”, în anul 2013. Tot în 2013, Aylin a format și propria sa trupă de instrumentiști, The Lucky Charms.

Albumul „Cloud” a fost extrem de apreciat, atât de către publicul din România, cât și de către cei din afara granițelor, piesele artistei regăsindu-se în playlist-urile unor radiouri renumite din Germania și Turcia.

Citește mai multe despre Aylin CadirThe Lucky Charms
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Single nou James Blunt, "When I Find Love Again" - AUDIO

James Blunt a lansat un nou single intitulat "When I Find Love Again". Piesa este extrasă de pe o nouă...

Închide