Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Aylin & The Lucky Charms, premiu onorific la concursul internațional Unsigned Only Music Competition

Aylin & The Lucky Charms au primit „Premiul Onorific” în cadrul competiției internaționale Unsigned Only Music Competition, ediția 2014, la categoria Pop/Top 40. Artista și formația ei au câștigat distincția „Honorable Mention” cu piesa „Chemistry”.

Publicat

pe

Aylin & The Lucky Charms - "10 Feet Tall"
Aylin & The Lucky Charms - "10 Feet Tall"

Aylin & The Lucky Charms a fost singura trupă din România care a participat la Unsigned Only Music Competition, un concurs dedicat trupelor independente. Performanța românilor este cu atât mai mare cu cât în competiție au fost înscrise peste 8000 de formații din mai mult de 100 de țări. Piesa „Chemistry” a lui Ayln & The Lucky Charms a fost astfel selectată ca fiind una dintre cele mai bune piese înscrise la categoria Pop/Top 40.

Distincția „Honorable Mention” a fost acordată lui Aylin & The Lucky Charms în urma unei analize complexe pe care un juriu specializat a realizat-o pentru fiecăre piesă. Acest juriu este format din nume mari ale scenei muzicale internaționale, critici de muzică și reprezentanți ai presei internaționale de specialitate, cum ar fi membrii trupei 3 Doors Down sau jurnaliști precum Anthony Decurtis, editor al revistei Rolling Stones ori Chris Richards, critic de muzică al Washington Post.

Aylin - "Chemistry"

Aylin Cadîr s-a lansat pe piața muzicală în 2008. Artista este una dintre puținele cântărețe din țara noastră care abordează stilul muzical jazz, ea lansând primul său album de pop-jazz, intitulat „Cloud”, în anul 2013. Tot în 2013, Aylin a format și propria sa trupă de instrumentiști, The Lucky Charms.

Albumul „Cloud” a fost extrem de apreciat, atât de către publicul din România, cât și de către cei din afara granițelor, piesele artistei regăsindu-se în playlist-urile unor radiouri renumite din Germania și Turcia.

Comentează

Trending