Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

AC/DC a dezvăluit un fragment al noului single "Play Ball" - AUDIO

AC/DC a prezentat publicului un prim fragment al noului single "Play Ball". Piesa extrasă de pe albumul "Rock or Bust" face parte din campania de promovare a Major League Baseball Postseason. Videoclipul "Play Ball", ce nu va avea legătură cu această campanie publicitară, va fi lansat în octombrie, fanii având oportunitatea de a se implica activ.
Brian Johnson

Brian Johnson (AC/DC)

Noul album AC/DC se numește "Rock or Bust" și va fi lansat pe 2 decembrie 2014. Discul include 11 piese și este primul material al formației înregistrat fără Malcolm Young. Din cauza problemelor de sănătate, chitaristul nu a putut participa la înregistrări, trupa anunțând recent că veteranul părăsește trupa definitiv. Stevie Young, nepot al lui Malcolm și Angus Young, a preluat partea de chitară ritmică, acesta participând și la înregistrările noului album. Muzicianul va însoți formația și în turneul pe care AC/DC îl va susține în 2015.

Tracklistul discului "Rock or Bust" a fost recent dezvăluit, în perioada următoare formația pregătind lansarea unui videoclip.

Tracklist "Rock Or Bust":

 1. Play Ball
 2. Sign of the Times
 3. Ain't The Way
 4. Rock or Bust
 5. Done Her Good
 6. Steal My Meal
 7. Watching Games
 8. Cardhouse Blues
 9. Bulletride
 10. Rumble
 11. Back in the Zone

Primul single ce va fi extras de pe noul album se numește "Play Ball" și va face parte din campania de promovare a Major League Baseball Postseason. Un preview al piesei a fost dezvăluit deja, formația având în plan și lansarea unui videoclip. Data filmării clipului "Play Ball" este programată pentru 4 octombrie, până atunci fanii având oportunitatea de a se înscrie la un concurs organizat de formație, al cărui premiu este șansa de a apărea în videoclipul AC/DC. Înscrierile se pot face accesând adresa sweeps.acdc.com.

AC/DC - "Play Ball" (MLB Postseason on TBS)

AC/DC a concertat o singură dată în România în 2010, când a strâns peste 60.000 de fani în Piața Constituției. Concertul a făcut parte din turneul de promovare a materialului “Black Ice” lansat în octombrie 2008. Discul a intrat direct pe prima poziție în topurile din peste 29 de țări și a înregistrat vânzări de peste 6 milioane de unități.

Formată în 1973, trupa AC/DC a vândut peste 200 de milioane de albume în întreaga lume. Catalogul muzical al australienilor este cel mai bine vândut din tot portofoliul concernului Sony BMG Music Entertainment, din care face parte și Columbia Records. În America, AC/DC figurează printre primele 5 formații din istoria muzicii americane ierarhizate după volumul de vânzări, cu aproape 71 de milioane de albume comercializate.

Citește mai multe despre AC/DC
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vescan și Doddy - "Le știu (pe astea ca tine)" - AUDIO

Vescan și Doddy au colaborat pentru noul single "Le știu (pe astea ca tine)", o satiră despre obiceiurile "pitzipoancelor" și...

Închide