Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

2Cellos, concert în premieră la București

2Cellos va concerta iarna aceasta pentru prima oară în România. Celebrul duo de violonceniști, ce interpretează coveruri care te fac să uiți de versiunile originale, va urca pe scena de la Sala Palatului din București pe 8 decembrie 2014. Stjepan Hause și Luka Šulić promit o seară magică, în care barierele dintre genurile de muzică vor deveni inexistente.
2Cellos

2Cellos

În ritmurile antrenante ale toboșarului Dušan Kranjc, hiturile clasice ale muzicii rock vor răsuna de sub arcușurile celor doi în atmosfera vie, antrenantă, care redefinește conceptul de concert de violoncel. Experiența live va fi întregită cu o dimensiune vizuală prin prezența ecranelor mari care vor conferi o imagine de ansamblu a scenei întregii săli. 2Cellos va încălzi Sala Palatului pe 8 decembrie 2014, în cadrul unui concert recomandat iubitorilor de spectacol și interpretări care depășesc barierele genurilor muzicale.

Grupul 2Cellos, format din croații Stjepan Hauser și Luka Sulic, este specializat pe coveruri atipice, realizate într-o interpretare fără cusur. La doar o săptămână de la primul clip urcat pe YouTube, proiectul muzical a căpătat proporții uriașe, feedback-ul primit din partea publicului dându-le celor doi artiști încrederea de care aveau nevoie pentru a continua cu interpretări și mai îndrăznețe.

Grupul a devenit o senzație la nivel internațional odată cu lansarea coverului după "Smooth Criminal" de la Michael Jackson. Viralitatea acestui clip le-a adus croaților un contract cu Sony Masterworks și o invitație din partea lui Elton John de a-l însoți în turneul său mondial. Au urmat apoi apariții în emisiuni precum "The Tonight Show" cu Jay Leno, "The Ellen DeGeneres Show", Lopez Tonight sau TV Total cu Stefan Raab. 2Cellos a cântat și în cadrul popularului serial "Glee", fiind primul grup instrumental invitat în cadrul show-ului.

2CELLOS - "Highway To Hell" feat. Steve Vai

Sulic și Hauser cântă la violoncel din copilărie. Sulic a studiat la Royal Academy of Music in London, iar Hauser la Royal Northern College of Music in Manchester, ambii absolvind în 2011.

 "Mergeți și vedeți-i live, pentru că este cu adevărat uimitor! Nu-mi amintesc să fi văzut ceva mai captivant de atât de la show-ul lui Jimi Hendrix (anii '60) încoace...", a recomandat cu căldură Elton John după ce avut ocazia de a-i asculta.

Trupa are la activ două albume, ”2Cellos” (2011) și ”In2ition” (2013). Primul a câștigat titlul de Cel Mai Bun Album Internațional și s-a clasat pe locul 1 în topul de muzică clasică Billboard US, iar al doilea, bogat în colaborări cu artiști ca Elton John, Steve Vai și Lang Lang se bucură în continuare de critici pozitive.

Concertul 2Cellos de la București este organizat de Phoenix Entertainment. Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești.

Prețuri bilete concert 2Cellos la București:

  • 300 lei - VIP
  • 250 lei - Categoria I
  • 190 lei - Categoria a II-a
  • 140 lei - Categoria a III-a
  • 110 lei - Categoria a IV-a

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre 2Cellos
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
S-au terminat biletele Fan Sign pentru concertul NU’EST din 29 noiembrie

Coreenii NU’EST vor concerta în premieră la București pe data de 29 noiembrie 2014. Biletele Fan Sign (cele mai scumpe)...

Închide