Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Vocea României: episoade noi din 19 septembrie, în fiecare vineri

Cel de-al 4-lea sezon al emisiunii "Vocea României" va debuta pe micile ecrane pe data de 19 septembrie 2014. Noile episoade vor putea fi urmărite în fiecare vineri seară, începând cu ora 20:30. Regulile concursului rămân neschimbate, singura modificare fiind cea a componenței juriului: Tudor Chirilă îl înlocuiește pe Horia Brenciu, alăturându-se celorlalți 3 antrenori consacrați - Loredana, Smiley și Marius Moga.
Smiley / Marius Moga / Loredana / Tudor Chirilă

Smiley / Marius Moga / Loredana / Tudor Chirilă - noul juriu Vocea României

Toamna se numără concurenții noului sezon "Vocea României". Începând cu data de 19 septembrie, emisiunea de talente difuzată de Pro TV revine pe micile ecrane cu noi decoruri, în ton cu varianta americană de pe NBC.

Cel de-al 4-lea sezon "Vocea României" va putea fi urmărit din toamnă în fiecare vineri, filmările pentru etapa audițiilor pe nevăzute fiind în desfășurare încă de pe 19 august. Mai jos puteți urmări primele secvențe înregistrate în platoul de la Buftea.

Vocea României - sezon 4 - PROMO

Noul sezon "Vocea României" va concura din toamnă cu "X Factor" de la Antena 1, ambele emisiuni urmând a se desfășura vineri seara. Ediția 2014 "X Factor" va debuta, de asemenea, pe 19 septembrie, juriul fiind compus din Horia Brenciu, Delia Matache și Ștefan Bănică Jr. S-ar părea, așadar, că Brenciu și Moga vor fi în continuare în competiție, însă din platourile a două posturi de televiziune diferite.

Producătorii emisiunii "Vocea României" l-au cooptat în  juriul noului sezon pe Tudor Chirilă, ce și-a luat deja rolul de antrenor în serios. Într-un interviu acordat postului Pro TV imediat după anunțul oficial privind componența noului juriu, Tudor a declarat că își dorește "un război frumos", oferind deja sfaturi viitorilor concurenți.

"Fiți frumoși, naturali, simpli, fiți fericiți că sunteți pe scenă, puneți-vă inima pe scenă", le-a transmis acesta celor care vor participa la "Vocea României".

Juriul complet al sezonului 4 Vocea României este compus, astfel, din Loredana GrozaSmileyMarius Moga și Tudor Chirilă. Prezentatorul emisiunii va fi Pavel Bartoș, ca și în edițiile anterioare.

Citește mai multe despre Loredana GrozaMarius MogaSmileyTudor Chirila
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Prince lansează două albume: "Plectrumelectrum" și "Art Official Age"

Când Prince anunță dezvăluirea unei știri importante, așteptările oricum ridicate ale publicului par să apese și mai greu pe umerii...

Închide