Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României: episoade noi din 19 septembrie, în fiecare vineri

Cel de-al 4-lea sezon al emisiunii "Vocea României" va debuta pe micile ecrane pe data de 19 septembrie 2014. Noile episoade vor putea fi urmărite în fiecare vineri seară, începând cu ora 20:30. Regulile concursului rămân neschimbate, singura modificare fiind cea a componenței juriului: Tudor Chirilă îl înlocuiește pe Horia Brenciu, alăturându-se celorlalți 3 antrenori consacrați - Loredana, Smiley și Marius Moga.

Publicat

pe

Smiley / Marius Moga / Loredana / Tudor Chirilă
Smiley / Marius Moga / Loredana / Tudor Chirilă

Toamna se numără concurenții noului sezon "Vocea României". Începând cu data de 19 septembrie, emisiunea de talente difuzată de Pro TV revine pe micile ecrane cu noi decoruri, în ton cu varianta americană de pe NBC.

Cel de-al 4-lea sezon "Vocea României" va putea fi urmărit din toamnă în fiecare vineri, filmările pentru etapa audițiilor pe nevăzute fiind în desfășurare încă de pe 19 august. Mai jos puteți urmări primele secvențe înregistrate în platoul de la Buftea.

Vocea României - sezon 4 - PROMO

Noul sezon "Vocea României" va concura din toamnă cu "X Factor" de la Antena 1, ambele emisiuni urmând a se desfășura vineri seara. Ediția 2014 "X Factor" va debuta, de asemenea, pe 19 septembrie, juriul fiind compus din Horia Brenciu, Delia Matache și Ștefan Bănică Jr. S-ar părea, așadar, că Brenciu și Moga vor fi în continuare în competiție, însă din platourile a două posturi de televiziune diferite.

Producătorii emisiunii "Vocea României" l-au cooptat în  juriul noului sezon pe Tudor Chirilă, ce și-a luat deja rolul de antrenor în serios. Într-un interviu acordat postului Pro TV imediat după anunțul oficial privind componența noului juriu, Tudor a declarat că își dorește "un război frumos", oferind deja sfaturi viitorilor concurenți.

"Fiți frumoși, naturali, simpli, fiți fericiți că sunteți pe scenă, puneți-vă inima pe scenă", le-a transmis acesta celor care vor participa la "Vocea României".

Juriul complet al sezonului 4 Vocea României este compus, astfel, din Loredana GrozaSmileyMarius Moga și Tudor Chirilă. Prezentatorul emisiunii va fi Pavel Bartoș, ca și în edițiile anterioare.

Comentează

Concerte & turnee

Smiley te invită în SmileyVerse, un concert multisenzorial, la Arenele Romane

Vara aceasta, Smiley își va plimba fanii prin SmileyVerse, un concept de show profund și interactiv. Evenimentul va avea loc pe 1 iunie, la Arenele Romane din București.

Publicat

pe

Smiley
Smiley │ FOTO: Smiley

Smiley își cântă Universul în toate trăirile, culorile și ritmurile care-l compun, într-un concert de neratat. Denumit anul acesta SmileyVerse, cel mai mare și impresionant concert din an pentru Smiley, va avea loc, conform tradiției din ultimii ani, pe 1 iunie, de data aceasta la Arenele Romane, alături de invitați-surpriză, și își propune să fie o experiență multisenzorială pentru fiecare spectator în parte.

Smiley oferă publicului său odată cu biletul la show și accesul în SmileyVerse, o dimensiune complet nouă, creată după chipul și asemănarea visurilor lui, dar și ale celor care-l ascultă, un univers în care emoțiile oferite de muzică, dans și show se împletesc cu revelațiile aduse de tehnologie și lumea digitală.

"Va fi ceva spectaculos și extrem de interesant de la concept până la show-ul complet de pe scenă. Universul meu transformat în show va deschide universul interior al fiecărui om care va fi alături de mine acolo, într-o energie unică pe care abia aștept să o simțim. Anul acesta concertul meu este SmileyVerse pentru că fix asta simțim cu toții pe parcursul unui concert complet, că ne teleportăm într-un univers pe care îl deschidem fiecare suflet prezent în parte, îl cântăm, îl trăim, în dansăm și îl descifrăm noi toți, cei care suntem acolo. O dimensiune a binelui, a muzicii, a emoțiilor și a descătușării de tot ce simțim", a transmis Smiley.

Piese nou lansate, dar și legendare, colaborări muzicale imprevizibile, momente artistice mult așteptate, dar și altele surprinzătoare, inserții tehnologice impresionante, interacțiune cu fiecare om din sală la cele mai profunde niveluri, totul desfășurat și trăit live, pe scena și în sala Arenelor Romane ca într-un univers irepetabil.

"Așadar, am intrat în perioada aceea supremă din an, când pregătim concertul pe care îl așteptăm din iunie în iunie. Întotdeauna am spus că pentru mine întâlnirea cu publicul la concertul acesta reprezintă o trăire maximă, o plimbare de la muzică, râs, plâns, bucurie, energie, dans, trecut, viitor, reîntâlnirea cu cei mai dragi colegi de scenă, cu toți ai mei apropiați, conectarea cu publicul care-mi ascultă muzica și care-mi oferă atat de mult pe parcursul acelor ore", a adăugat Smiley.

Prețuri bilete SmileyVerse la Arenele Romane

  • Biletele de acces se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 101 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Concerte & turnee

Ei sunt invitații speciali care urcă pe scena concertului "Sufrageria Irinei"

Pe 13 martie, Sala Palatului va vibra sub acordurile magice ale concertului Sufrageria Irinei. Irina Rimes va fi înconjurată de o pleiadă de invitați speciali, cu piese deja cunoscute, dar și cu muzică nouă.

Publicat

pe

"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului
"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului │ FOTO: Artwork de Alina Cotișel

Printre invitați se numără câțiva dintre cei mai iubiți și talentați artiști din România: Andra, cu farmecul său inconfundabil și hituri care au cucerit inimile publicului, Tudor Chirilă, cu versurile sale ce ating corzile sensibile ale sufletului, Damian Drăghici, maestrul muzicii lăutărești și nu numai, legendarul Mircea Baniciu, Dora Gaitanovici și Vlad Musta, proaspete talente ale industriei muzicale. Mai mult decât atât, Irina a promis și un invitat foarte special, dar care va rămâne surpriză.

Alături de Irina, vor urca pe scenă: Andrei Comaroni - chitară, Cristi Comaroni - chitară, Bubu Cernea - tobe, Radu Taca - bass, Tudor Amarandei - clape, Șerban Ilicevici - sunet.

Se anunță o seară în care muzica va uni suflete și va crea amintiri de neuitat. Cu siguranță, acești artiști talentați vor aduce o energie aparte și vor completa atmosfera deja incendiară creată de Irina Rimes. Este un eveniment pe care fanii muzicii românești nu îl vor uita prea curând și care promite să fie o adevărată petrecere muzicală.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Tudor Chirilă este musafir în "Sufrageria Irinei", un concept muzical pe care Irina Rimes îl aduce la Sala Palatului

Pe 13 martie, Irina Rimes va susține un concert de neratat, unde fanii săi, și nu numai, sunt invitați să asculte cele mai apreciate piese din repertoriul său. "Sufrageria Irinei" se va bucura și de prezența unor invitați speciali, cum este Tudor Chirilă.

Publicat

pe

Tudor Chirilă și Irina Rimes
Tudor Chirilă și Irina Rimes │ FOTO: capturi YouTube

Mai sunt doar câteva zile până la "Sufrageria Irinei", concertul pe care artista îl va susține la Sala Palatului din București. Irina a păstrat legătura cu fanii săi legat de acest eveniment, cel mai recent demers în acest sens fiind un clip video în care oferea indicii despre un invitat special.

"E înalt. Are ** ani și poartă tricou alb. Suntem în beef (n.r. ciondăneală) constant. Îi plac femeile în tricou alb și n-are chef mereu."

Prin această "ghicitoare", Irina Rimes a făcut trimitere la câteva piese din repertoriul lui Chirilă / Vama Veche - "18 ani", "Fata în boxeri și tricoul alb" și "Nu am chef azi". Fanii și-au dat imediat seama despre ce artist este vorba și au înștiințat-o pe Irina în comentarii.

După câteva ore, cântăreața a confirmat prezența lui Tudor Chirilă în concertul de la Sala Palatului cu un clip din culisele evenimentului, de la repetiții.

Mai mult, începând cu 28 martie, Irina Rimes va transforma România în scena și locul ei de joacă. Muzica emoționantă, atmosfera plină de bucurie și profunzimea versurilor artistei vor fi prezente în fiecare colț, deoarece artista va pleca într-un turneu oficial "Sufrageria Irinei".

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

"Despre el", "Cosmos", "Pastila" și "ACASĂ" sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum "Visele", "Ce s-a întâmplat cu noi", "Iubirea noastră mută", "Bandana", "Bolnavi amândoi", "Nu ştii tu să fii bărbat", iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla's Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry, confirmă versatilitatea sa.

În 2023, Irina și-a încântat audiența cu piese precum "Neiubita ta", "Flori de mai", "Changer", "Gelos", dar și colaborarea cu Theo Rose pentru "Stinge Luminile", extrasă de pe soundtrack-ul filmului "Miami Bici 2".

Citește în continuare

Trending