Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Street Heroes la Arenele Romane, cultura urbană într-o ediție aniversară

Pe 23 august se deschid porțile Arenelor Romane pentru a primi crema culturii urbane underground și pentru a sărbători a 10-a ediție Street Heroes, în care sporturile și artele urbane sunt la ele acasă. Pe scenă vor urca Mellow Mood, Sișu Tudor, GhostFace Killah, Tantrum Desire și Adam Ajkay.
Street Heroes Summer Swag la Arenele Romane

Street Heroes Summer Swag la Arenele Romane

Ca de fiecare dată, o nouă ediție Street Heroes vine într-o formă fresh. După câteva ediții în parcul Tineretului, competiții organizate la Iași sau Cluj, skatepark-uri construite la Arenele Romane sau Turbohalle, Street Heroes sărbătorește pentru a 10-a oară cultura urbană în cadrul unui monument istoric, Arenele Romane, cu un skatepark upgrade și multe surprize.

În vara aceasta, Street Heroes se desfășoară cu nou setup de rampe. Pentru o zi, activitățile preferate și cei mai buni prieteni se adună într-un loc cu istorie pentru a afla care sunt cei mai buni sportivi, dar și pentru 24 de ore de distracție.

Street Heroes Summer Swag 2014 - Promo

Concursuri Street Heroes - Summer Swag 2014

Ediția Summer Swag se adresează sportivilor pro. La disciplinele extreme, riderii se pot înscrie doar dacă primesc invitație de la coordonatorii fiecărui sport. Invitații de renume internațional sunt nu numai muzicali, dar și rideri pro care să ne arate cum se execută cu stil cele mai complicate trick-uri de sport extrem. Tot ei formează și juriul competițiilor, așa că participanții se vor da în spectacol cu trickuri fantastice pentru a impresiona riderii recunoscuți internațional și publicul amator de sport și cultură urbană.

Cei mai buni dintre participanții cu stil câștigă, pe lângă premiile în bani, o excursie video-documentată la Offline Sport Games în Ungaria, ocazie cu care să arate că talentul și stilul nu cunosc granițe. Valoarea totală a premiilor este de 3500 de euro.

Concerte Street Heroes - Summer Swag 2014

După anunțarea premiile încep concertele. Seara debutează cu Mellow Mood, cunoscutul grup de reggae de origine italiană. Va urma apoi unul dintre „băieții răi” ai hiphop-ului românesc, Sișu Tudor.

Mesajul muzicii va continua cu GhostFace Killah, membru al celui mai mare grup de hip hop, WuTang Clan. Ghostface Killah este recunoscut de critici pentru flow-ul său gălăgios și pentru narațiunile sale emoționale care conțin argou criptic. MTV și About.com l-au inclus în topul celor mai buni MC ai timpurilor noastre, iar revista Q l-a declarat cel mai bun povestitor rap. Pitchfork Media recunoaște că artistul are instincte de a povesti de neegalat și că poate fi cel mai bun și plin de viață storyteller văzut vreodată.

Pe scenă vor urca apoi britanicii de la Tantrum Desire, urmând ca seara să fie încheiată de Adam Ajkay.

Ediția aniversară Street Heroes va avea loc pe 23 august la Arenele Romane, cu începere de la ora 10 dimineața. Evenimentul este dedicat culturii și sporturilor urbane și este organizat de OllieGang Shop.

Acces Street Heroes - Summer Swag 2014:

  • 15 lei până la 14:00*
  • 30 lei până la 22:00
  • 45 lei după 22:00

*biletul de 15 lei NU permite intrări multiple

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bucharest Comedy Week: Carlos Mencia, pentru prima dată în România

Bucharest Comedy Week, primul festival internațional de comedie organizat în capitală, îl va aduce în săptămâna veselă pe unul dintre...

Închide