Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Stevie Nicks a lansat un nou single, "The Dealer" - LYRIC VIDEO

Stevie Nicks a lansat un lyric video pentru primul single extras de pe noul album "24 Karat Gold: Songs from the Vault". Discul este cel de-al optulea din cariera solo a solistei Fleetwood Mac și va fi lansat pe piață pe 7 octombrie 2014.
Stevie Nicks

Stevie Nicks (foto: Kristin Burns)

"Majoritatea pieselor au fost scrise în perioada 1969 - 1987. Am, de asemenea, o melodie scrisă în 1994 și una scrisă în 1995. Le-am inclus pe album pentru că par să aparțină acestui grup special. Fiecare piesă este despre un anumit moment din viața mea. Fiecare piesă are sufletul ei și scopul ei. Fiecare piesă este o poveste de dragoste."

Așa a descris Stevie Nicks noul său album "24 Karat Gold: Songs from the Vault", ce va apărea pe piață în această toamnă. Continuând prezentarea în aceeași notă emoțională, artista în vârstă de 66 de ani compară discul cu o colecție de amintiri prețioase.

"Aceste melodii reprezintă viața mea din spatele cortinei, ele vorbesc despre secretele mele, inimile frânte și cei care au rămas în picioare. Piesele sunt amintiri - inelele de aur de 24 de karate din cutia albastră. Melodiile acestea sunt pentru voi."

Albumul "24 Karat Gold: Songs from the Vault" este produs de Stevie Nicks împreună cu Dave Stewart și Waddy Wachtel. Albumul va fi lansat pe piață pe 7 octombrie 2014 sub egida Reprise Records.

"24 Karat Gold: Songs from the Vault" - Stevie Nicks

 1. "Starshine"
 2. "The Dealer"
 3. "Mabel Normand"
 4. "Blue Water"
 5. "Cathouse Blues"
 6. "24 Karat Gold"
 7. "Hard Advice"
 8. "Lady"
 9. "I Don't Care"
 10. "All The Beautiful Worlds"
 11. "Belle Fleur"
 12. "If You Were My Love"
 13. "Carousel"
 14. "She Loves Him Still"

Prima piesă dezvăluită de pe noul album "24 Karat Gold: Songs from the Vault" se numește "The Dealer" și a fost compusă în 1979.

Stevie Nicks - "The Dealer" - LYRIC VIDEO

Citește mai multe despre Fleetwood MacStevie Nicks
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Beyoncé feat. Nicki Minaj - "Flawless" (Remix) - AUDIO

Beyonce a colaborat cu Nicki Minaj pentru remixul piesei "Flawless". Piesa este extrasă de pe albumul vizual al lui Beyonce,...

Închide