Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Single nou Lenny Kravitz - "Strut" - AUDIO

Lenny Kravitz a lansat un single intitulat "Strut". Piesa dă titlul noului album al artistului, ce va fi lansat pe piață în această toamnă.

Lenny Kravitz (foto: Mathieu Bitton)

După aproape 3 ani de așteptare, cel de-al 10-lea album Lenny Kravitz este finalizat. "Strut" va apărea pe piață pe 22 septembrie 2014, fanii având ocazia de a asculta deja două single-uri: "The Chamber" și "Sex". Cel de-al 3-lea extras este "Strut", piesa ce dă titlul discului.

Noul material discografic poartă amprenta Lenny Kravitz de la instrumentație până la producție. Artistul a înregistrat părțile de chitară, bas, clape, tobe și alte instrumente de percuție, implicându-se și în producția pieselor. Retușurile finale au fost realizate de Bob Clearmountain, ce a mai colaborat cu David Bowie, Rolling Stones, Bruce Springsteen.

"Acest album mi-a reamintit ce anume iubesc atât de mult în privința muzicii. M-a readus la sentimentele pe care le aveam în liceu. Este un album cu adevărat rock and roll - este brut, are soul și s-a închegat destul de repede." - Lenny Kravitz

Tracklist "Strut" - Lenny Kravitz:

 1. Sex
 2. The Chamber
 3. Dirty White Boots
 4. New York City
 5. The Pleasure and the Pain
 6. Strut
 7. Frankenstein
 8. She’s a Beast
 9. I’m a Believer
 10. Happy Birthday
 11. I Never Want to Let You Down
 12. Ooh Baby Baby

Bonus Track Version

 1. Sweet Gitchey Rose
 2. Can’t Stop Thinkin’ ‘Bout You

Lenny Kravitz - "Strut" - AUDIO

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=fdIDiiGgXco&w=600]

Lenny Kravitz este unul din cei mai proeminenți muzicieni ai tuturor timpurilor. Influențat de artiști de jazz precum Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan sau Miles Davis a învățat de mic să cânte la chitară și pian. Devine cunoscut după ce compune, alături de Ingrid Chavez, piesa “Justify my Love”, care este inclusă pe albumul “Immaculate Collection” lansat în 1990 de MadonnaLenny Kravitz a câștigat 4 ani la rând premiul Grammy pentru Best Male Rock Vocal Performance, primind, de asemenea multimple nominalizări la MTV VMA, Brit Awards, Radio Music Awards.

Citește mai multe despre Lenny Kravitz
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Hilary Duff - "All About You" - LYRIC VIDEO

Într-o perioadă în care Taylor Swift merge pe un sound pop, noile piese Hilary Duff par să rezoneze cu vechile...

Închide