Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Prince a lansat un nou single - "Clouds" feat. Lianne La Havas - AUDIO

Prince a a lansat primul single de pe albumul "Art Official Age". Noua piesă a artistului se numește "Clouds" și este interpretată alături de artista britanică Lianne La Havas.
Prince - Art Official Age (copertă album)

Prince - Art Official Age (copertă album)

Prince, figură iconică a industriei muzicale, a anunțat recent lansarea a două albume pe data de 30 septembrie 2014. Cele două materiale sunt “"Art Official Age"”, un album solo, si “"Plectrumelectrum"” realizat de 3rdeyegirl, noua trupa a lui Prince. Discurile vor fi lansate prin intermediul casei de discuri Warner, artistul reluând după 18 ani colaborarea cu acest label.

Albumul solo "Art Official Age"” conține piese în stilul consacrat de artist, discul fiind produs, compus și interpretat de Prince și Joshua Welton. Din punct de vedere muzical, melodiile încorporează un mix contemporan de soul, R&B și funk. Liniile melodice au fost concepute pentru a scoate în evidență timbrul distinctiv al lui Prince.

Primul single dezvăluit de pe acest nou album se numește "Clouds" și este interpretat alături de Lianne La Havas. Zvonuri despre colaborarea dintre cei doi artiști au apărut în presă încă din 2012, la momentul respectiv Lianne  promovând albumul ei de debut, "Is Your Love Big Enough?". Într-un interviu acordat atunci publicației The Telegraph, artista povestea că Prince s-a arătat interesat să o cunoască după ce a urmărit pe internet câteva dintre concertele sale. Pentru mai multe detalii despre Lianne La Havas, puteți citi articolul de la JOINewArtist.

Prince - "Clouds" feat. Lianne La Havas - AUDIO

Prince nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind un vizionar și un revoluționar în materie de muzică și cultură contemporană, un artist complet și o legendă vie care continuă să își reinventeze stilul și să creeze noi tendințe în industria muzicală.

Citește mai multe despre Lianne La HavasPrince
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Amy Lee, de la rock la electro - "Push The Button" - AUDIO

Amy Lee, solista trupei Evanescence, a lansat prima piesă de pe albumul solo "Aftermath". Melodia se numește "Push The Button"...

Închide