Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Prince lansează două albume: "Plectrumelectrum" și "Art Official Age"

Când Prince anunță dezvăluirea unei știri importante, așteptările oricum ridicate ale publicului par să apese și mai greu pe umerii legendarului muzician. Asta nu e o problemă, însă, pentru Prince, care știe că o veste excelentă precum lansarea a 2 albume nu ar avea cum să nu încânte publicul. Cele două discuri se numesc "Art Official Age" și "Plectrumelectrum" și vor fi lansate în aceeași zi, pe data de 30 septembrie.

Publicat

pe

Prince

Prince, figură iconică a industriei muzicale, a anunțat recent lansarea a două albume pe data de 30 septembrie 2014. Cele două materiale sunt "Art Official Age", un album solo, si "Plectrumelectrum" realizat de 3rdeyegirl, noua trupa a lui Prince. Discurile vor fi lansate prin intermediul casei de discuri Warner, artistul reluând după 18 ani colaborarea cu acest label.

Prince anunță lansarea a două albume

Albumul solo "Art Official Age" conține piese în stilul consacrat de artist, discul fiind produs, compus și interpretat de Prince și Joshua Welton. Din punct de vedere muzical, melodiile încorporează un mix contemporan de soul, R&B și funk. Liniile melodice au fost concepute pentru a scoate în evidență timbrul distinctiv al lui Prince.

Prince - Art Official Age (copertă album)

Prince - Art Official Age (copertă album)

"Plectrum Electrum" conține piese interpretate live în cadrul turneului Hit and Run din Marea Britanie susținut de Prince alături de Donna Grantis (chitara), Hannah Ford Welton (tobe) și Ida Nielsen (bass). Concertele de pe teritoriul britanic au primit aprecieri din partea criticilor de profil, publicația The Guardian scriind într-una din cronici că trupa oferă publicului cel mai bun funk-rock din lume.

3rd Eye Girl - Plectrum Electrum (copertă album)

3rd Eye Girl - Plectrumelectrum (copertă album)

Albumele "Art Official Age" și "Plectrumelectrum" sunt deja disponibile pentru pre-comanda, cumpărătorii având șansa de a intra automat în posesia unor piese noi: "PRETZELBODYLOGIC", "CLOUDS" și "BREAKDOWN".

Prince nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind un vizionar și un revoluționar în materie de muzică și cultură contemporană, un artist complet și o legendă vie care continuă să își reinventeze stilul și să creeze noi tendințe în industria muzicală.

Comentează

Trending