Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

"Okean", albumul Travka lansat în 5 exemplare, poate fi ascultat pe YouTube

La aproape 2 ani de la lansarea albumului "Okean", Travka face un cadou fanilor formației. Discul lansat în doar 5 exemplare în 2012 este acum disponibil online.

Publicat

pe

Albumul TRAVKA - OKEAN
Albumul TRAVKA - OKEAN

"Au trecut aproape doi ani de când ultimul album Travka a fost lansat în lume sub titulatura OKEAN. Scos în ediție limitată de doar 5 exemplare, acest album a devenit unul călător datorită oamenilor speciali care l-au ascultat și l-au transmis mai departe. Muzica din OKEAN a depășit frontierele și a avut propria istorie, iar prin natura acestui act de dăruire am reușit să adunăm laolalta călători cu diverse profesii și pasiuni, care au descoperit că au cel puțin ceva în comun.

Ne-am bucurat împreună cu voi de această călătorie, iar după lansarea celor cinci exemplare la Iași, Brașov, București, Cluj și Timișoara, am încheiat turneul OKEAN pe data de 21.12.2012, în Bucuresti. A fost o seară memorabilă când în zăpezile și gerul de -10 grade ne-am reîntâlnit cu cele 5 albume călătoare.

Acum ridicăm albumul Okean la suprafață în acest ocean al prezentului care mă determină să cred că niciodată nu am fost prea mulți, niciodată nu am fost prea puțini!

Călătoria continuă" - Travka

Albumul "Okean" a fost lansat în București în cadrul unui concert ce a avut loc în The Silver Church pe 8 noiembrie 2012. Citește aici recenzia de la concert.

Tracklist Travka - "Okean"

  1. Aici Sunt Eu
  2. E Cineva In Orasul Acesta
  3. Fetele-n Luna
  4. Iubire
  5. Vremea Ocheadelor
  6. Soare Rasare
  7. Okean
  8. Continental
  9. Atentie Atentie
  10. Calatoare

Travka - "Okean" (Album complet)

Trending