Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

"Okean", albumul Travka lansat în 5 exemplare, poate fi ascultat pe YouTube

La aproape 2 ani de la lansarea albumului "Okean", Travka face un cadou fanilor formației. Discul lansat în doar 5 exemplare în 2012 este acum disponibil online.
Albumul TRAVKA - OKEAN

Forma de prezentare a albumului TRAVKA - OKEAN

"Au trecut aproape doi ani de când ultimul album Travka a fost lansat în lume sub titulatura OKEAN. Scos în ediție limitată de doar 5 exemplare, acest album a devenit unul călător datorită oamenilor speciali care l-au ascultat și l-au transmis mai departe. Muzica din OKEAN a depășit frontierele și a avut propria istorie, iar prin natura acestui act de dăruire am reușit să adunăm laolalta călători cu diverse profesii și pasiuni, care au descoperit că au cel puțin ceva în comun.

Ne-am bucurat împreună cu voi de această călătorie, iar după lansarea celor cinci exemplare la Iași, Brașov, București, Cluj și Timișoara, am încheiat turneul OKEAN pe data de 21.12.2012, în Bucuresti. A fost o seară memorabilă când în zăpezile și gerul de -10 grade ne-am reîntâlnit cu cele 5 albume călătoare.

Acum ridicăm albumul Okean la suprafață în acest ocean al prezentului care mă determină să cred că niciodată nu am fost prea mulți, niciodată nu am fost prea puțini!

Călătoria continuă" - Travka

Albumul "Okean" a fost lansat în București în cadrul unui concert ce a avut loc în The Silver Church pe 8 noiembrie 2012. Citește aici recenzia de la concert.

Tracklist Travka - "Okean"

  1. Aici Sunt Eu
  2. E Cineva In Orasul Acesta
  3. Fetele-n Luna
  4. Iubire
  5. Vremea Ocheadelor
  6. Soare Rasare
  7. Okean
  8. Continental
  9. Atentie Atentie
  10. Calatoare

Travka - "Okean" (Album complet)

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Travka
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Robin Williams, omagiat de Paramore prin piesa "Last Hope" - VIDEO

Robin Williams, îndrăgitul actor de comedie ce și-a dedicat o mare parte a vieții publicului său, este omagiat după moarte...

Închide