Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Momentele de vârf ale galei MTV VMA 2014 - VIDEO

Gala MTV VMA 2014 a fost prilejul perfect de "a fura" pentru o noapte luminile reflectoarelor. Cei mai în vogă artiști ai momentului și tinerii muzicieni aflați pe val au concurat cot la cot prin show-uri live pregătite pentru a impresiona. Unul dintre cele mai discutate momente ale serii a fost cel pus în scenă de către Jessie J, Nicki Minaj și Ariana Grande. În cadrul galei au cântat, de asemenea, Taylor Swift, Sam Smith, Usher, Maroon 5, Iggy Azalea, Beyonce. Prestațiile pot fi urmărite în articol.

Jessie J, Ariana Grande, Nicki Minaj la gala MTV VMA 2014

MTV Video Music Awards 2014 a fost evenimentul în cadrul căruia popularitatea artiștilor internaționali și-a spus cuvântul. Voturile acordate de fani s-au materializat în cadrul galei de pe 24 august în trofee, lista câștigătorilor indicându-i pe cei mai îndrăgiți muzicieni din SUA. La rândul lor, artiștii au pregătit pentru public show-uri live incendiare, promovând cu această ocazie noi single-uri.

Unul dintre cele mai așteptate momente ale serii a fost cel al interpretării piesei "Bang bang" de către Ariana Grande, Nicki Minaj și Jessie J. Noul single, ce se regăsește pe cel de-al treilea album al artistei britanice Jessie J, se anunță a fi unul dintre marile hituri ale anului. De reținut a fost și momentul introductiv, în care Ariana Grande și Nicki Minaj au interpretat fiecare câte un fragment din noile lor single-uri. Așa cum era de așteptat, Nicki Minaj a cântat ”Anaconda”, piesa al cărei videoclip a stârnit un val de critici, dar și un record de vizualizări pe VEVO: peste 19 milioane de view-uri în 24 de ore.

Taylor Swift, ce a intrat de curând pe nișa pop, a promovat în cadrul galei din California piesa ”Shake It Off”, primul extras de pe noul ei album. Îmbrăcată într-o ținută în stilul "The Great Gatsby", ajustată într-o notă mai pop printr-un abdomen dezgolit, Swift a dansat și a glumit pe seama clișeelor industriei, aducând prospețime în peisajul aglomerat de clipuri cu tentă de pornografie.

Un moment contrastant în șirul show-urilor live explozive a fost cel al acceptării premiului pentru Video Of The Year. Miley Cyrus, desemnată câștigătoarea acestei categorii pentru videoclipul ”Wrecking Ball”, a profitat de momentul discursului pentru a promova o campanie umanitară. În locul artistei a urcat pe scenă un tânăr ce a vorbit despre viața grea a adolescenților și copiilor fără adăpost. Discursul acestuia poate fi urmărit mai jos.

Show-uri live MTV VMA 2014 :

Ariana Grande, Nicki Minaj, Jessie J - Break free/Anaconda/Bang bang (medley)


Taylor Swift - Shake It Off


Beyonce - MTV Video Vanguard Medley

Beyonce și Jay Z - Blue Ivy Tour

Maroon 5 - Maps


Iggy Azalea & Rita Ora - Black Widow


Usher & Nicki Minaj - She Came To Give It To You


Sam Smith - Stay With Me


Discursuri MTV VMA 2014:

Miley Cyrus - Best Video Of The Year

Katy Perry - Best Female Video

Ed Sheeran - Best Male Video

Citește mai multe despre BeyonceEd SheeranIggy AzaleaJay-ZJessie JKaty PerryMaroon 5Miley CyrusNicki MinajRita OraSam SmithTaylor SwiftUsher
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Marii câștigători MTV VMA 2014: Miley Cyrus, Katy Perry, Ed Sheeran

Câștigătorii MTV Video Music Awards 2014 au fost anunțați în cadrul galei ce s-a desfășurat pe 24 august în Inglewood,...

Închide