Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Melechesh și God cântă la București în noiembrie

Asirienii de la MELECHESH revin în România pentru un concert de excepție pe 13 noiembrie, la Colectiv, alături de hoarda barbară de la GOD. Încă două trupe vor fi anunțate cât de curând, una dintre ele de peste hotare. Organizatorii oferă primele 50 de bilete la preț special de doar 35 de lei.
Melechesh

Melechesh

Formată în 1993 ca un proiect solo de către Ashmedi, MELECHESH s-a evidențiat pe piața metal cu un sound aparte cu influențe orientale, dând naștere unui stil denumit "Asirian metal" sau "Oriental black metal". Numele trupei vine de la expresia melech care înseamnă rege și esh care înseamnă foc în aramaică și ebraică. Cu 5 albume la activ, Melechesh revin la București cu un setlist compus din piesele care i-au făcut celebri.

GOD nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre trupele românești de metal cu tradiție. Același show energic plin de efecte speciale pe care îl veți putea vedea și pe 27 septembrie la METALHEAD Meeting la Arene alături de Paradise Lost și Finntroll va invada și clubul Colectiv, pe 13 noiembrie. Concertul se anunță cu adevărat special, mai ales că cei de la GOD vor sărbători 20 de ani de existență la București.

Prețuri bilete concert Melechesh și God la București

Biletele pentru acest concert s-au pus deja in vanzare pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet. Primele 50 de bilete au pret special de 35 lei, în cadrul ofertei earlybird. Pretul următoarelor bilete va fi de 40 de lei până pe 12 noiembrie. În ziua concertului, biletele vor costa 50 de lei.

În București, biletele în format fizic se pot găsi în :

  • Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru)
  • Magazinul Muzica (Senia)
  • Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Str. Frumoasa, nr. 56 (colt cu Calea Victoriei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre God – The Barbarian HordeMelechesh
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Maroon 5 ft. Gwen Stefani – "My Heart Is Open" - AUDIO

"My Heart Is Open", colaborarea dintre Maroon 5 și Gwen Stefani de care Adam Levine este extrem de mândru, a...

Închide