Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Maroon 5 a lansat un nou single, "It Was Always You" - AUDIO

Noul single Maroon 5 se numește "It Was Always You". Piesa este compusă de Adam Levine împreună cu Sam Martin, Jason Evigan, Marcus Lomax, Jordan Johnson și Stefan Johnson. Sound-ul melodiei încorporează elemente din muzica electronică.

Publicat

pe

Maroon 5
Maroon 5

După "Maps", piesa ce amintea pe alocuri de Sting, Maroon 5 a revenit cu single-ul "It Was Always You", ce merge pe un sound susținut de sintetizatoare. Versurile melodiei ar putea face referire la Behati Prinsloo, soția lui Adam Levine.

"It Was Always You" este extrasă de pe cel de-al 5-lea disc Maroon 5 - "V" . Discul va apărea pe piață toamna aceasta, pe 2 septembrie, și vine la doi ani distanță de la LP-ul "Overexposed".

Tracklist - V - Maroon 5:

  1.  'Maps
  2. 'Animals'
  3. 'It Was Always You'
  4. 'Unkiss Me'
  5. 'Sugar'
  6. 'Leaving California'
  7. 'In Your Pocket'
  8. 'New Love'
  9. 'Coming Back for You'
  10. 'Feelings'
  11. 'My Heart Is Open' ft. Gwen Stefani

B-sides

  1. 'ShootLove'
  2. 'Sex and Candy'
  3. 'Lost Stars'

"V" a fost înregistrat în Los Angeles și produs de Max Martin, Benny Blanco, Ryan Tedder de la OneRepublic, Shellback și Sam Martin. Trupa a lucrat aproximativ un an pentru noul album, în proces fiind implicați atât membrii stabili ai formației - Adam Levine, James Valentine, Mickey Madden, Matt Flynn, PJ Morton - cât și clăparul Jesse Carmichael, membru Maroon 5  ce a luat o pauză în perioada înregistrării materialului "Overexposed".

Piesa "My Heart Is Open", ce marchează prima colaborare a trupei cu Gwen Stefani, a fost compusă de Sia Furler. Featuring-ul cu solista No Doubt se află, cel mai probabil, pe lista pieselor preferate ale lui Adam Levine, ce nu se poate opri din a face declarații măgulitoare la adresa artistei.

"E foarte cool că o avem pe Gwen Stefani pe acest album. Iar Adam nu se poate opri din a spune tuturor cât de tare e Gwen Stefani ca persoană. De multe ori, când îți întâlnești idolii, se întâmplă să fii dezamăgit. Însă în cazul lui Gwen, a fost exact invers," a povestit chitaristul Maroon 5, James Valentine.

Maroon 5 - "It Was Always You"

Comentează

Trending