Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

Maroon 5 ft. Gwen Stefani – "My Heart Is Open" - AUDIO

"My Heart Is Open", colaborarea dintre Maroon 5 și Gwen Stefani de care Adam Levine este extrem de mândru, a fost lansată oficial. Aceasta este una dintre cele mai sensibile piese de pe noul album "V", ce va fi disponibil pe piață începând cu data de 2 septembrie 2014.
Gwen Stefani & Adam Levine

Gwen Stefani & Adam Levine

Cu doar câteva zile înainte de lansarea albumului "V", Maroon 5 promovează un nou single. Piesa extrasă se numește "My Heart Is Open" și este o baladă de iubire interpretată în duet de Adam Levine și Gwen Stefani. Conform declarațiilor solistului Maroon 5, șansa de a colabora cu Gwen a fost un vis împlinit.

"A fost atât de distractiv. Am vorbit pur și simplu ore întregi. Oportunitatea de a o cunoaște pe Gwen a fost o experiență fantastică pentru mine. Sunt un mare fan al ei", a povestit Adame Levine într-un interviu acordat Idolator.

Piesa "My Heart Is Open", ce marchează prima colaborare a trupei cu Gwen Stefani, a fost compusă de Sia Furler. Featuring-ul cu solista No Doubt se află, cel mai probabil, pe lista pieselor preferate ale lui Adam Levine, ce nu se poate abține în a-i face complimente ori de câte ori are ocazia.

"E foarte cool că o avem pe Gwen Stefani pe acest album. Iar Adam nu se poate opri din a spune tuturor cât de tare e Gwen Stefani ca persoană. De multe ori, când îți întâlnești idolii, se întâmplă să fii dezamăgit. Însă în cazul lui Gwen, a fost exact invers," a povestit chitaristul Maroon 5, James Valentine.

Maroon 5 ft. Gwen Stefani – "My Heart Is Open" - AUDIO

Noul album "V" a fost înregistrat în Los Angeles și produs de Max Martin, Benny Blanco, Ryan Tedder de la OneRepublic, Shellback și Sam Martin. Trupa a lucrat aproximativ un an pentru noul album, în proces fiind implicați atât membrii stabili ai formației - Adam Levine, James Valentine, Mickey Madden, Matt Flynn, PJ Morton - cât și clăparul Jesse Carmichael, membru Maroon 5  ce a luat o pauză în perioada înregistrării materialului "Overexposed".

Tracklist - V - Maroon 5:

 1.  'Maps
 2. 'Animals'
 3. 'It Was Always You'
 4. 'Unkiss Me'
 5. 'Sugar'
 6. 'Leaving California'
 7. 'In Your Pocket'
 8. 'New Love'
 9. 'Coming Back for You'
 10. 'Feelings'
 11. 'My Heart Is Open' ft. Gwen Stefani

B-sides

 1. 'ShootLove'
 2. 'Sex and Candy'
 3. 'Lost Stars'

Maroon 5 - "V" - Album Teaser

Citește mai multe despre Gwen StefaniMaroon 5
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Billy Idol a lansat un nou single, "Can't Break Me Down" - AUDIO

Billy Idol a lansat primul single de pe albumul "Kings & Queens of the Underground". Piesa se numește "Can't Break...

Închide