Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Maroon 5 ft. Gwen Stefani – "My Heart Is Open" - AUDIO

"My Heart Is Open", colaborarea dintre Maroon 5 și Gwen Stefani de care Adam Levine este extrem de mândru, a fost lansată oficial. Aceasta este una dintre cele mai sensibile piese de pe noul album "V", ce va fi disponibil pe piață începând cu data de 2 septembrie 2014.

Publicat

pe

Gwen Stefani & Adam Levine
Gwen Stefani & Adam Levine

Cu doar câteva zile înainte de lansarea albumului "V", Maroon 5 promovează un nou single. Piesa extrasă se numește "My Heart Is Open" și este o baladă de iubire interpretată în duet de Adam Levine și Gwen Stefani. Conform declarațiilor solistului Maroon 5, șansa de a colabora cu Gwen a fost un vis împlinit.

"A fost atât de distractiv. Am vorbit pur și simplu ore întregi. Oportunitatea de a o cunoaște pe Gwen a fost o experiență fantastică pentru mine. Sunt un mare fan al ei", a povestit Adame Levine într-un interviu acordat Idolator.

Piesa "My Heart Is Open", ce marchează prima colaborare a trupei cu Gwen Stefani, a fost compusă de Sia Furler. Featuring-ul cu solista No Doubt se află, cel mai probabil, pe lista pieselor preferate ale lui Adam Levine, ce nu se poate abține în a-i face complimente ori de câte ori are ocazia.

"E foarte cool că o avem pe Gwen Stefani pe acest album. Iar Adam nu se poate opri din a spune tuturor cât de tare e Gwen Stefani ca persoană. De multe ori, când îți întâlnești idolii, se întâmplă să fii dezamăgit. Însă în cazul lui Gwen, a fost exact invers," a povestit chitaristul Maroon 5, James Valentine.

Maroon 5 ft. Gwen Stefani – "My Heart Is Open" - AUDIO

Noul album "V" a fost înregistrat în Los Angeles și produs de Max Martin, Benny Blanco, Ryan Tedder de la OneRepublic, Shellback și Sam Martin. Trupa a lucrat aproximativ un an pentru noul album, în proces fiind implicați atât membrii stabili ai formației - Adam Levine, James Valentine, Mickey Madden, Matt Flynn, PJ Morton - cât și clăparul Jesse Carmichael, membru Maroon 5  ce a luat o pauză în perioada înregistrării materialului "Overexposed".

Tracklist - V - Maroon 5:

  1.  'Maps
  2. 'Animals'
  3. 'It Was Always You'
  4. 'Unkiss Me'
  5. 'Sugar'
  6. 'Leaving California'
  7. 'In Your Pocket'
  8. 'New Love'
  9. 'Coming Back for You'
  10. 'Feelings'
  11. 'My Heart Is Open' ft. Gwen Stefani

B-sides

  1. 'ShootLove'
  2. 'Sex and Candy'
  3. 'Lost Stars'

Maroon 5 - "V" - Album Teaser

Trending