Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Laura Pausini și Thalia, single în duet - "Sino a Ti" - AUDIO

Laura Pausini și Thalia au lansat un single în duet. Piesa se numește "Sino a Ti" și este extrasă de pe albumul artistei italiene, "The Greatest Hits, 20 - Grandes Exitos". Compoziția melodiei este semnată de Laura Pausini și Niccolò Agliardi și beneficiază și de o versiune în limba italiană - "Se non te".

Publicat

pe

Laura Pausini și Thalia
Laura Pausini și Thalia

Laura Pausini continuă promovarea albumului "The Greatest Hits: Celebrating 20th Anniversary of Career" prin lansarea unei ediții speciale pentru fanii spanioli, ce include 3 noi duete. Primul extras promovat a fost "Donde quedo solo yo", interpretat alături de Alex Ubago, noul single "Sino a Ti" fiind cântat în duet cu Thalia.

Videoclipul piesei "Sino a Ti" a fost deja filmat, urmând a fi lansat în perioada următoare. Primele imagini de la filmări au fost dezvăluite recent de către Thalia, artista invitându-și fanii de pe Facebook să-i urmărească activitatea, pentru a nu pierde videoclipul: <<"Sino a Ti"! Nu trebuie să-l pierdeți!>>.

  • Thalia la filmările videoclipului Sino a Ti

  • Thalia la filmările videoclipului Sino a Ti

  • Thalia la filmările videoclipului Sino a Ti

Laura Pausini este una dintre cei mai proeminente artiste de origine italiană, având în palmares trei premii Grammy, unul Billboard și patru World Music Awards. Cântăreața are la activ zece albume de studio și două compilații, având piese înregistrate în engleză, italiană, franceză, spaniolă și portugheză. Albumul său de debut a fost lansat în 1993, devenind în scurtă vreme un succes la nivel internațional.

Singurul album în limba engleză al Laurei Pausini se numește "From the Inside" și a fost lansat în 2002. Cifra de vânzări a acestui material discografic nu s-a ridicat însă la așteptări, piesele în limba italiană rămânând în continuare preferatele publicului. În plus, conform statisticilor furnizate de  Warner Music Italy, Laura Pausini a vândut până în 2011 peste 45 de milioane de albume în întreaga lume.

Laura Pausini & Thalia - "Sino a Ti" - AUDIO

Trending