Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Kings of Leon lucrează la piese noi care "îți deschid apetitul pentru distracție"

La mai puțin de un an de la lansarea albumului "Mechanical Bull", Kings of Leon a început deja să lucreze la piese noi pentru următorul disc. Într-un interviu acordat recent, solistul Caleb Followill a oferit detalii despre compozițiile în lucru, mărturisind că trupa nu este adepta pauzelor lungi dintre albume.

Publicat

pe

Kings Of Leon
Kings Of Leon │ FOTO: www.facebook.com

Fanii Kings of Leon se vor bucura să audă că trupa a început deja să se gândească la un nou album. Conform solistului, formația are mereu piese noi la care se lucrează, așa încât înregistrarea următorului disc nu ar trebui să întârzie.

"Noi avem întotdeauna piese noi în lucru. Zilele trecute ne-am întâlnit pentru repetiții și în loc să exersăm pentru show-urile live care urmau am început să lucrăm la niște compoziții noi. Dar cam așa se întâmplă în general - dacă ne lași împreună în aceeași cameră cu instrumentele prin apropiere, ne va fi mereu greu să ne concentrăm pe niște piese mai vechi, pe care le-am cântat deja de un milion de ori. Preferăm să compunem, iar ceea ce avem în lucru momentan îți deschide apetitul pentru distracție. Evident, tracklistul final va depinde de momentul în care începem să înregistrăm pentru următorul album; dacă asta se va întâmpla iarna, probabil că vom avea pe disc și niște piese mai triste", a povestit Caleb Followill pentru Billboard.

Kings of Leon are în discografie 6 albume: “Youth & Young Manhood” (2003), “Aha Shake Heartbreak” (2004), “Because of the Times “(2007), “Only by the Night” (2008), “Come Around Sundown” (2010) și "Mechanical Bull" (2013). În 2010 trupa a câștigat trei premii Grammy, la categoriile “Discul anului”, “Cea mai bună prestație rock a unui duo sau grup” și “Cea mai bună piesă rock” pentru single-ul “Use Somebody”. Un an mai târziu formația a fost nevoită să contramandeze întregul turneu din SUA din cauza unor stări accentuate de oboseală și probleme de sănătate ale solistului Caleb Followill. Au apărut apoi zvonuri care răspândeau ideea unei dorințe a celor din trupă de a-l scoate din formație pe Caleb și a-l obliga să se interneze la un centru de dezintoxicare. Pe fondul acestor zvonuri și neînțelegeri, Jared Followill a lansat împreună cu Nick Brown un proiect paralel, trupa Smoke & Jackal.

Kings Of Leon - "Supersoaker"

Comentează

Trending