Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Kaiser Chiefs a lansat un nou single, "My Life" - AUDIO

Cel de-al treilea single Kaiser Chiefs de pe albumul "Education, Education, Education & War" se numește "My Life". Videoclipul piesei a fost deja filmat, urmând a fi lansat în curând.
Kaiser Chiefs

Kaiser Chiefs

Printre picăturile festivalurilor ce i-au ținut ocupați pe cei de la Kaiser Chiefs s-a strecurat recent și un nou single, intitulat "My Life". Formația a filmat pe 1 august și un videoclip pentru această piesă, urmând ca în perioada următoare să fie lansat în mediul online.

"My Life" este cel de-al doilea single extras de pe albumul "Education, Education, Education & War".  Materialul discografic a debutat în fruntea topului albumelor din Marea Britanie, staționând pe prima poziție două săptămâni la rând.

"Education, Education, Education & War" este primul album Kaiser Chiefs înregistrat fără toboșarul Nick Hodgson, ce a părăsit trupa anul trecut. Pentru acest disc, formația a colaborat cu producătorul Ben H Allen III, piesele fiind înregistrate la The Maze Studio în Atlanta, Georgia.

Tracklist "Education, Education, Education & War" - Kaiser Chiefs:

  1. The Factory Gates
  2. Coming Home
  3. Misery Company
  4. Ruffians On Parade
  5. Meanwhile Up In Heaven
  6. One More Last Song
  7. My Life
  8. Bows & Arrows
  9. Cannons
  10. Roses

Kaiser Chiefs a lansat ultimul album în 2011. "The Future Is Medieval" a avut un succes comercial moderat, urcând până pe poziția a 10-a în topurile din UK și până pe 25 în Australia. Cel mai popular disc al trupei rămâne "Employment", primul album Kaiser Chiefs. Discul s-a vândut în peste 3 milioane de exemplare, aducând formației trei Brit Awards și un premiu NME pentru Best Album. Materialul include hiturile "I Predict a Riot", "Oh My God" și "Everyday I Love You Less and Less".

Kaiser Chiefs - "My Life" - AUDIO

Citește mai multe despre Kaiser Chiefs
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Aylin & The Lucky Charms, finaliști în cadrul unei competiții muzicale internaționale

Aylin & The Lucky Charms se numără printre finaliștii concursului internațional Unsigned Only Music Competition, la categoria Pop/Top 40. Artista...

Închide