Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 ELIZA G (Italia) câștigătoarea Cerbului de Aur 2019ELIZA G din Italia a câștigat trofeul Cerbul de Aur 2019 - VEZI LISTA CÂȘTIGĂTORILOR Ronan KeatingCerbul de Aur 2019: Programul Galei de sâmbătă, recital Ronan Keating Poze Cerbul de Aur 2019: concert Irina Rimes INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Poze Cerbul de Aur 2019: concert Emeli Sandé VIDEO: Cover după Metallica la Cerbul de Aur 2019 - Colaborare aparte Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye

Inna și Antonia, primul videoclip împreună - "Fie ce-o fi" - TEASER

Antonia și Inna au colaborat cu Dara și Carla's Dreams pentru noul single "Fie ce-o fi". Melodia îi aparține tinerei artiste Dara, ce și-a început cariera în 2012 participând la selecția națională Eurovision Moldova. Piesa ei de debut, "Open Your Eyes", a ajuns în finala competiției.
Antonia / Inna

Antonia / Inna

Colaborarea dintre Inna și Antonia, pe care mulți o așteptau cu sufletul la gură, s-a materializat cu prilejul lansării pe piața din România a unei tinere artiste pe nume Daria. Originară din Republica Moldova, aceasta a debutat pe plan local când avea 18 ani, participând la Eurovision 2012. Single-ul de debut "Open Your Eyes" a fost apreciat atât de juriu, cât și de public, poziționându-se în finala națională a concursului pe locul 3.

Dara - "Open your eyes" - Eurovision Moldova 2012

Capacităţile vocale, carisma şi tenacitatea i-au deschis apoi calea spre noi experimente muzicale, Dara lansând colaborări cu Carla's Dreams și Vlad Darwin, un artist originar din Ucraina.

"Fie ce-o fi" este noul single Dara, ce le aduce împreună pe aceeași scenă pe două dintre cele mai îndrăgite artiste ale muzicii pop dance din România: Inna și Antonia. Cele două se află la prima lor colaborare, deși sugestii pentru un featuring  au venit atât din partea fanilor, cât și din partea presei.

Pentru piesa "Fie ce-o fi"Dara i-a cooptat și pe cei de la Carla's Dreams, grup originar tot din Republica Moldova. Trupa este deja cunoscută publicului din România, anul trecut lansând alături de Inna piesa “P.O.H.U.I.” și alături de Loredana melodia “Lumea ta”.

Videoclipul piesei "Fie ce-o fi" a fost deja filmat, urmând a fi dezvăluit în curând. Până atunci, fanii le pot vedea pe Inna, Antonia și Dara în ținute elegante specifice anilor '20 în teaserul video de mai jos.

Dara cu INNA, Antonia și Carla's Dreams - "Fie ce-o fi" - TEASER VIDEOCLIP

Citește mai multe despre AntoniaCarla's DreamsDaraInna
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Betty Who? - VIDEO

Betty Who sau Katy Perry Who? Jessica Anne Newham, that's who. Cu sau fără pseudonim, însă, artista australiană ar putea...

Închide