Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Hilary Duff a lansat un nou single, "All About You" - AUDIO

Hilary Duff continuă promovarea albumului ce a încheiat o pauză de 7 ani printr-un nou single, intitulat "All About You". Piesa a fost compusă de Savan Kotecha, Carl Falk și Kristian Lundin, sound-ul amintind puțin de Taylor Swift și Avril Lavigne.

Publicat

pe

Hilary Duff - All About You (single artwork)

Înainte de Miley Cyrus, a fost Hilary Duff, iar cine a copilărit urmărind show-ul Lizzie McGuire difuzat de Disney se va bucura să audă că prințesa muzicii pop de la începutul anilor 2000 s-a întors. Între timp, artista s-a căsătorit și a născut un copil, muzica rămânând în continuare una dintre pasiunile sale.

"Chasing The Sun" a fost primul single lansat de Hilary Duff după o pauză de 7 ani. Melodia cu un aer light, ce ar fi trebuit să-i relaxeze pe ascultători, nu a reușit să intre în topurile iTunes și Billboard, chiar dacă videoclipul piesei a strâns în doar câteva zile peste 12 milioane de vizualizări.

Hilary Duff nu s-a lăsat însă descurajată, ci a trecut la următorul single, "All About You". Piesa a avut premiera recent în cadrul galei Teen Choice Awards, fiind lansată la scurtă vreme și în mediul online.

Spre deosebire de melodia anterioară, "All About You" este mai dansantă, având un sound diferit față de piesele de pe primele sale albume.

"Piesa este puțin obraznică, de sezon și cu un stil diferit", a anunțat Hilary Duff pe pagina de Facebook.

Hilary Duff - "All About You"

Single-ul "All About You" este extras de pe un nou album, ce va fi lansat în toamna acestui an sub egida RCA Records. Titlul discului nu a fost dezvăluit încă, însă fanii au fost anunțați că printre colaboratorii săi se numără și Ed Sheeran. Noile piese vor avea influențe din zonele indie, alternativ și dance.

Trending