Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Hilary Duff a lansat un nou single, "All About You" - AUDIO

Hilary Duff continuă promovarea albumului ce a încheiat o pauză de 7 ani printr-un nou single, intitulat "All About You". Piesa a fost compusă de Savan Kotecha, Carl Falk și Kristian Lundin, sound-ul amintind puțin de Taylor Swift și Avril Lavigne.

Hilary Duff - All About You (single artwork)

Înainte de Miley Cyrus, a fost Hilary Duff, iar cine a copilărit urmărind show-ul Lizzie McGuire difuzat de Disney se va bucura să audă că prințesa muzicii pop de la începutul anilor 2000 s-a întors. Între timp, artista s-a căsătorit și a născut un copil, muzica rămânând în continuare una dintre pasiunile sale.

"Chasing The Sun" a fost primul single lansat de Hilary Duff după o pauză de 7 ani. Melodia cu un aer light, ce ar fi trebuit să-i relaxeze pe ascultători, nu a reușit să intre în topurile iTunes și Billboard, chiar dacă videoclipul piesei a strâns în doar câteva zile peste 12 milioane de vizualizări.

Hilary Duff nu s-a lăsat însă descurajată, ci a trecut la următorul single, "All About You". Piesa a avut premiera recent în cadrul galei Teen Choice Awards, fiind lansată la scurtă vreme și în mediul online.

Spre deosebire de melodia anterioară, "All About You" este mai dansantă, având un sound diferit față de piesele de pe primele sale albume.

"Piesa este puțin obraznică, de sezon și cu un stil diferit", a anunțat Hilary Duff pe pagina de Facebook.

Hilary Duff - "All About You"

Single-ul "All About You" este extras de pe un nou album, ce va fi lansat în toamna acestui an sub egida RCA Records. Titlul discului nu a fost dezvăluit încă, însă fanii au fost anunțați că printre colaboratorii săi se numără și Ed Sheeran. Noile piese vor avea influențe din zonele indie, alternativ și dance.

Citește mai multe despre Hilary Duff
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Leonard Cohen lansează un nou album - "Popular Problems"

Leonard Cohen va sărbători împlinirea vârstei de 80 de ani prin lansarea celui de-al 13-lea album din carieră, "Popular Problems"....

Închide