Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic

Hilary Duff a lansat un nou single, "All About You" - AUDIO

Hilary Duff continuă promovarea albumului ce a încheiat o pauză de 7 ani printr-un nou single, intitulat "All About You". Piesa a fost compusă de Savan Kotecha, Carl Falk și Kristian Lundin, sound-ul amintind puțin de Taylor Swift și Avril Lavigne.

Hilary Duff - All About You (single artwork)

Înainte de Miley Cyrus, a fost Hilary Duff, iar cine a copilărit urmărind show-ul Lizzie McGuire difuzat de Disney se va bucura să audă că prințesa muzicii pop de la începutul anilor 2000 s-a întors. Între timp, artista s-a căsătorit și a născut un copil, muzica rămânând în continuare una dintre pasiunile sale.

"Chasing The Sun" a fost primul single lansat de Hilary Duff după o pauză de 7 ani. Melodia cu un aer light, ce ar fi trebuit să-i relaxeze pe ascultători, nu a reușit să intre în topurile iTunes și Billboard, chiar dacă videoclipul piesei a strâns în doar câteva zile peste 12 milioane de vizualizări.

Hilary Duff nu s-a lăsat însă descurajată, ci a trecut la următorul single, "All About You". Piesa a avut premiera recent în cadrul galei Teen Choice Awards, fiind lansată la scurtă vreme și în mediul online.

Spre deosebire de melodia anterioară, "All About You" este mai dansantă, având un sound diferit față de piesele de pe primele sale albume.

"Piesa este puțin obraznică, de sezon și cu un stil diferit", a anunțat Hilary Duff pe pagina de Facebook.

Hilary Duff - "All About You"

Single-ul "All About You" este extras de pe un nou album, ce va fi lansat în toamna acestui an sub egida RCA Records. Titlul discului nu a fost dezvăluit încă, însă fanii au fost anunțați că printre colaboratorii săi se numără și Ed Sheeran. Noile piese vor avea influențe din zonele indie, alternativ și dance.

Citește mai multe despre Hilary Duff
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Leonard Cohen lansează un nou album - "Popular Problems"

Leonard Cohen va sărbători împlinirea vârstei de 80 de ani prin lansarea celui de-al 13-lea album din carieră, "Popular Problems"....

Închide