Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Single nou Eminem ft. Sia - "Guts Over Fear" (soundtrack "The Equalizer") - AUDIO

Eminem a colaborat cu Sia Furler pentru noul single "Guts Over Fear". Piesa este inclusă pe coloana sonoră a filmului de acțiune "The Equalizer", ce va debuta în cinematografe în septembrie 2014. Pelicula îl are în rol principal pe Denzel Washington.

Publicat

pe

Eminem / Sia / Denzel Washington

Eminem a lansat un nou single intitulat "Guts Over Fear". Piesa este interpretată alături de artista australiană Sia Furler și este inclusă pe coloana sonoră a filmului de acțiune "The Equalizer", în regia lui Antoine Fuqua. Noul single poate fi deja achiziționat de pe iTunes, rapper-ul anunțând noi surprize pentru fani în viitorul apropiat.

Eminem a mai colaborat cu Sia Furler pentru piesa "Beautiful Pain", ce a fost inclusă ca bonus track pe albumul "The Marshall Mathers LP 2". Cel de-al 8-lea album al lui Eminem face referire la "The Marshall Mathers LP", cel mai bun disc al acestuia în opinia multora dintre fani. Materialul lansat de rapper în noiembrie 2013 a debutat pe prima poziție în topul US Billboard 200, înregistrând până în prezent vânzări de peste 2 milioane de copii.

Sia Furler a fost prezentă, de asemenea, în fruntea topurilor de profil. Artistă și producătoare, Sia a compus în ultimul an atât pentru artiști precum Celine Dion, Britney Spears și Kylie Minogue, cât și pentru propriul album, "1000 Forms of Fear". Single-ul central al discului, "Chandelier", a debutat pe prima poziție în Belgia și Israel.

Noua colaborare a lui Eminem cu Sia Furler va putea fi ascultată așadar pe coloana sonoră a filmului "The Equalizer", ce va avea premiera în cinematografe pe 26 septembrie 2014. În rolurile principale vor juca Denzel Washington și Chloe Grace Moretz.

Eminem feat. Sia - "Guts Over Fear" - AUDIO

"The Equalizer" - Trailer

Muzică nouă

Sia şi Kylie Minogue colaborează pe piesa "Dance Alone" - AUDIO

Sia revine în 2024 cu un album nou şi îl promovează cu single-ul proaspăt lansat "Dance Alone". Acest track este o colaborare cu Kylie Minogue, care se prezintă cu un sound minimalist. Ce alte colaborări ne-a pregătit Sia pentru album aflaţi în articol.

Publicat

pe

Coperta single Sia Kylie Minogue Dance Alone
Coperta single Sia Kylie Minogue Dance Alone │ FOTO: Sia

"Dance Alone" este primul single de pe noul album semnat Sia, "Reasonable Woman". El duce discografia artistei la 10 titluri şi acest LP va sosi pe 3 mai 2024 prin casa de discuri Atlantic. Cele două artiste din Australia cântă un pop dansabil, numai bun de cluburi, care sună simultan a anii '80 şi a începutul anilor 2000 şi Spice Girls.

Sia a mai colaborat cu Kylie Minogue pe albumul acesteia din 2024, "Kiss Me Once". Ea este menţionată drept compozitor al piesei "Sexercize". În ce priveşte noul album al creatoarei lui "Chandelier", el va include colaborări cu Chaka Khan, Labrinth, Paris Hilton şi mulţi alţii. Mai sunt şi alte nume de care aţi auzit, precum Greg Kurstin, Benny Blanco şi Rosalia, toţi apărând pe acelaşi disc nou.

Sia îi numeşte mai degrabă "prieteni" pe aceştia decât nişte simpli colaboratori. Avem şi tracklist-ul lui "Reasonable Woman", pe care îl puteţi vedea mai jos:

  1. Little Wing
  2. Immortal Queen (feat. Chaka Khan)
  3. Dance Alone (Sia and Kylie Minogue)
  4. I Had A Heart
  5. Gimme Love
  6. Nowhere To Be
  7. Towards The Sun
  8. Incredible (feat. Labrinth)
  9. Champion (feat. Tierra Whack, Kaliii, Jimmy Jolliff)
  10. I Forgive You
  11. Wanna Be Known
  12. One Night
  13. Fame Won’t Love You (feat. Paris Hilton)
  14. Go On
  15. Rock And Balloon

Sia a mai lansat o piesă de pe viitorul album în 2023, în septembrie, "Gimme Love". Kylie Minogue trece printr-o perioadă bună, după ce tocmai a câştigat al doilea său premiu Grammy din carieră, pentru hitul din 2023 "Padam Padam". Acesta a primit distincţia pentru "Best Pop Dance Recording" şi apare pe albumul său "Tension".

Au trecut între timp 7 ani de la ultimul album complet nou de la Sia, "This is Acting".

Citește în continuare

Trending