Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Edvin Marton - "Prince of The Violin", în noiembrie la București

Edvin Marton, unul dintre cei mai electrizanți violoniști din Europa, va prezenta publicului din România celebrele sale acorduri în concertul "Prince of The Violin", ce va avea loc pe 11 noiembrie la Sala Palatului din Bucuresti. Reprezentația va include piese clasice interpretate într-o manieră nouă precum și compozitii originale.
Crăciun Vienez – Edvin Marton & Vienna Strauss Orchestra

Crăciun Vienez – Edvin Marton & Vienna Strauss Orchestra

"Prince of The Violin" va fi un spectacol inedit, ce va îmbina sunete clasice și rock. Publicul din România va putea asculta aranjamente unice ale celor mai cunoscute compoziții clasice, dar și hituri originale ce l-au transformat într-unul dintre cei mai renumiți violoniști la nivel mondial și i-au adus numeroase distincții, printre care și discurile de Aur și Platină în Europa, Rusia și China.

Născut într-o familie de muzicieni, Edvin Marton a început să studieze vioara încă de la vârsta de 5 ani, profesori fiind părintii săi. La doar 8 ani a fost admis la cea mai prestigioasă școală de muzică din Rusia unde a și susținut primul său concert la vârsta de 12 ani alături de Orchestra Simfonică din Moscova. De-a lungul adolescenței sale a câștigat numeroase premii, dar și o bursă la prestigioasa școală de muzica Juilliard din New York ce l-a propulsat în rândul unora dintre cei mai îndrăgiți violoniști din lume.

Edvin Marton - "Malibu Sunset"

În 2006, Edvin Marton a compus aranjamentul muzical pentru reprezentatia lui Evgeni Plushenko în cadrul Jocurilor Olimpice de Iarna de la Torino, program răsplătit cu medalia de aur în cadrul competiției. Doi ani mai târziu, artistul a câștigat premiul Eurovision, întregindu-și palmaresul cu un premiu MTV și un trofeu Emmy pentru Cea mai Bună Compoziție Muzicală a anului.

Bilete Edvin Marton - "Prince of The Violin":

Biletele pentru concertul Edvin Marton – Prince Of The Violin de la Sala Palatului vor fi disponibile începând de mâine, 7 august, la prețuri cuprinse între 85 și 235 lei și vor putea fi achiziționate din rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, de la casa de bilete a Sălii Palatului si online. Evenimentul este organizat de Amphitrion.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Edvin Marton
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Stevie Nicks a lansat un nou single, "The Dealer" - LYRIC VIDEO

Stevie Nicks a lansat un lyric video pentru primul single extras de pe noul album "24 Karat Gold: Songs from...

Închide