Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Edvin Marton - "Prince of The Violin", în noiembrie la București

Edvin Marton, unul dintre cei mai electrizanți violoniști din Europa, va prezenta publicului din România celebrele sale acorduri în concertul "Prince of The Violin", ce va avea loc pe 11 noiembrie la Sala Palatului din Bucuresti. Reprezentația va include piese clasice interpretate într-o manieră nouă precum și compozitii originale.

Publicat

pe

Crăciun Vienez – Edvin Marton & Vienna Strauss Orchestra
Crăciun Vienez – Edvin Marton & Vienna Strauss Orchestra

"Prince of The Violin" va fi un spectacol inedit, ce va îmbina sunete clasice și rock. Publicul din România va putea asculta aranjamente unice ale celor mai cunoscute compoziții clasice, dar și hituri originale ce l-au transformat într-unul dintre cei mai renumiți violoniști la nivel mondial și i-au adus numeroase distincții, printre care și discurile de Aur și Platină în Europa, Rusia și China.

Născut într-o familie de muzicieni, Edvin Marton a început să studieze vioara încă de la vârsta de 5 ani, profesori fiind părintii săi. La doar 8 ani a fost admis la cea mai prestigioasă școală de muzică din Rusia unde a și susținut primul său concert la vârsta de 12 ani alături de Orchestra Simfonică din Moscova. De-a lungul adolescenței sale a câștigat numeroase premii, dar și o bursă la prestigioasa școală de muzica Juilliard din New York ce l-a propulsat în rândul unora dintre cei mai îndrăgiți violoniști din lume.

Edvin Marton - "Malibu Sunset"

În 2006, Edvin Marton a compus aranjamentul muzical pentru reprezentatia lui Evgeni Plushenko în cadrul Jocurilor Olimpice de Iarna de la Torino, program răsplătit cu medalia de aur în cadrul competiției. Doi ani mai târziu, artistul a câștigat premiul Eurovision, întregindu-și palmaresul cu un premiu MTV și un trofeu Emmy pentru Cea mai Bună Compoziție Muzicală a anului.

Bilete Edvin Marton - "Prince of The Violin":

Biletele pentru concertul Edvin Marton – Prince Of The Violin de la Sala Palatului vor fi disponibile începând de mâine, 7 august, la prețuri cuprinse între 85 și 235 lei și vor putea fi achiziționate din rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, de la casa de bilete a Sălii Palatului si online. Evenimentul este organizat de Amphitrion.

Trending