Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

DOC (CTC) îi dedică lui Ombladon noul single "Praf" - AUDIO

Ombladon e făcut cu "Praf" și cu oțet de către DOC. Versurile noului single al rapper-ului de la CTC vin ca răspuns la remarcile acide ale membrului trupei Paraziții. În cadrul unui concert susținut recent, Ombladon l-a luat peste picior pe DOC, pe motiv că a semnat cu casa de producție a lui Smiley, Hahaha Production.

Publicat

pe

Doc/Ombladon

Ultimul concert susținut de Paraziții în Goblin din Vama Veche a fost prilej de remarci acide la adresa lui DOC de la CTC. Fără vreo legătură cu show-ul pe care îl susținea la momentul respectiv,  Ombladon a făcut referire în versurile sale la un coleag de breaslă care a semnat recent un contract cu Hahaha Production. Deși numele lui DOC nu este menționat, toți cei din public au înțeles exact cui îi erau adresate rimele.

În cele 19 secunde dedicate lui DOC, Ombladon îl acuză pe rapper-ul de la CTC că este comercial, în acest context 3 Sud Est fiind o alternativă mai puțin comercială.

Ombladon trolling DOC (conținut explicit)

După acest incident, DOC a simțit nevoia de a-i răspunde lui Ombladon tot în versuri, dar nu în 19 secunde. Rapper-ul de la CTC a compus o piesă intitulată "Praf", al cărei refren sună în felul următor:

"Ești praf, tată! Nu știai, băiatu-i școlit / Dac-o dai cu el, ești cel mai prost din curtea școlii / Praf, tată! Vezi-ți de treabă, scoate-albumu’ / Că dacă scot în aceeași dată trebuie să mai faci unul."

În așteptarea replicii lui Ombladon, vă invităm să ascultați piesa lui DOC.

DOC - "Praf"

PUBLICITATE
Comentează

Trending