Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

DOC (CTC) îi dedică lui Ombladon noul single "Praf" - AUDIO

Ombladon e făcut cu "Praf" și cu oțet de către DOC. Versurile noului single al rapper-ului de la CTC vin ca răspuns la remarcile acide ale membrului trupei Paraziții. În cadrul unui concert susținut recent, Ombladon l-a luat peste picior pe DOC, pe motiv că a semnat cu casa de producție a lui Smiley, Hahaha Production.

Doc/Ombladon

Ultimul concert susținut de Paraziții în Goblin din Vama Veche a fost prilej de remarci acide la adresa lui DOC de la CTC. Fără vreo legătură cu show-ul pe care îl susținea la momentul respectiv,  Ombladon a făcut referire în versurile sale la un coleag de breaslă care a semnat recent un contract cu Hahaha Production. Deși numele lui DOC nu este menționat, toți cei din public au înțeles exact cui îi erau adresate rimele.

În cele 19 secunde dedicate lui DOC, Ombladon îl acuză pe rapper-ul de la CTC că este comercial, în acest context 3 Sud Est fiind o alternativă mai puțin comercială.

Ombladon trolling DOC (conținut explicit)

După acest incident, DOC a simțit nevoia de a-i răspunde lui Ombladon tot în versuri, dar nu în 19 secunde. Rapper-ul de la CTC a compus o piesă intitulată "Praf", al cărei refren sună în felul următor:

"Ești praf, tată! Nu știai, băiatu-i școlit / Dac-o dai cu el, ești cel mai prost din curtea școlii / Praf, tată! Vezi-ți de treabă, scoate-albumu’ / Că dacă scot în aceeași dată trebuie să mai faci unul."

În așteptarea replicii lui Ombladon, vă invităm să ascultați piesa lui DOC.

DOC - "Praf"

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre CTCParaziții
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kings of Leon lucrează la piese noi care "îți deschid apetitul pentru distracție"

La mai puțin de un an de la lansarea albumului "Mechanical Bull", Kings of Leon a început deja să lucreze...

Închide