Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Chris Martin compune pentru noile albume Rihanna și Coldplay

Chris Martin se află în plin avânt creativ. La 3 luni de la apariția pe piață a LP-ul "Ghost Stories", solistul trupei Coldplay a început deja să lucreze la un nou album al trupei. În paralel, Chris Martin compune și pentru Rihanna, artista pop pregătind lansarea unui nou disc în această toamnă.

Chris Martin și Rihanna în videoclipul "Princess Of China"

În ultima perioadă, lui Chris Martin îi place să se mențină ocupat constant, exploatând în acest sens orice resursă de creativitate. La doar 3 luni de la punerea în vânzare a discului "Ghost Stories", solistul Coldplay a început să lucreze deja la cel de-al 7-lea album al formației.

"Da, am început deja să lucrez la un nou album. Știam că vrem să facem proiectul acesta, "Ghost Stories", și că după aceea vom trece la altceva...Avem o idee despre asta. După aceea vom pleca în turneu", a declarat Chris Martin într-un interviu acordat unui post de radio din New York.

În paralel, Chris a început să compună și pentru noul disc al Rihannei, ce are lansarea programată în toamna lui 2014. Cei doi au mai colaborat în 2012 pentru single-ul "Princess of China" al trupei Coldplay, Chris Martin având acum inițiativa de a-i întoarce favoarea.

"Nici nu cred că m-a întrebat dacă vreau să compun pentru ea. Eu i-am spus de fapt <<Pot să încerc ceva?>>", a povestit acesta, indicând că lui i-a aparținut propunerea de a colabora.

Momentan nu se știe dacă piesa la care lucrează Chris Martin va fi inclusă pe noul disc pregătit de Rihanna, solistul Coldplay menționând cât de greu este să te remarci în lista lungă de compozitori ai artistei.

"Are foarte mulți compozitori extraordinari care lucrează pentru albumele ei. A încerca să figurezi  în tracklistul unui disc al Rihannei e ca și cum ai încerca să câștigi American Idol."

Coldplay - "Princess Of China" ft. Rihanna

Citește mai multe despre Chris MartinColdplayRihanna
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ave Maria Symphonic Pops - sărbătoarea muzicii în Parcul Titan

Primăria Sectorului 3 organizează pe 16 august în Parcul Titan evenimentul cultural „Ave Maria Symphonic Pops”, prilejuit de cea mai...

Închide