Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Chris Martin compune pentru noile albume Rihanna și Coldplay

Chris Martin se află în plin avânt creativ. La 3 luni de la apariția pe piață a LP-ul "Ghost Stories", solistul trupei Coldplay a început deja să lucreze la un nou album al trupei. În paralel, Chris Martin compune și pentru Rihanna, artista pop pregătind lansarea unui nou disc în această toamnă.

Publicat

pe

Chris Martin și Rihanna în videoclipul "Princess Of China"

În ultima perioadă, lui Chris Martin îi place să se mențină ocupat constant, exploatând în acest sens orice resursă de creativitate. La doar 3 luni de la punerea în vânzare a discului "Ghost Stories", solistul Coldplay a început să lucreze deja la cel de-al 7-lea album al formației.

"Da, am început deja să lucrez la un nou album. Știam că vrem să facem proiectul acesta, "Ghost Stories", și că după aceea vom trece la altceva...Avem o idee despre asta. După aceea vom pleca în turneu", a declarat Chris Martin într-un interviu acordat unui post de radio din New York.

În paralel, Chris a început să compună și pentru noul disc al Rihannei, ce are lansarea programată în toamna lui 2014. Cei doi au mai colaborat în 2012 pentru single-ul "Princess of China" al trupei Coldplay, Chris Martin având acum inițiativa de a-i întoarce favoarea.

"Nici nu cred că m-a întrebat dacă vreau să compun pentru ea. Eu i-am spus de fapt <<Pot să încerc ceva?>>", a povestit acesta, indicând că lui i-a aparținut propunerea de a colabora.

Momentan nu se știe dacă piesa la care lucrează Chris Martin va fi inclusă pe noul disc pregătit de Rihanna, solistul Coldplay menționând cât de greu este să te remarci în lista lungă de compozitori ai artistei.

"Are foarte mulți compozitori extraordinari care lucrează pentru albumele ei. A încerca să figurezi  în tracklistul unui disc al Rihannei e ca și cum ai încerca să câștigi American Idol."

Coldplay - "Princess Of China" ft. Rihanna

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Rihanna a născut un băiețel

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, au devenit părinții unui băiețel. Este primul copil al cuplului. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în videoclipul piesei "D.M.B."
Rihanna și A$AP Rocky în videoclipul piesei "D.M.B." │ FOTO: captură YouTube

Bebelușul este primul copil atât pentru Rihanna, cât și pentru A$AP Rock. Potrivit TMZ, băiețelul a fost născut pe 13 mai. Cei doi artiști nu au dezvăluit încă numele copilului.

Relația dintre Rihanna și A$AP Rocky a început în ianuarie 2020. Cei doi au anunțat că așteaptă un copil doi ani mai târziu, în ianuarie 2022. Vestea a fost acompaniată de o serie de fotografii realizate în cartierul natal al lui Rocky, Harlem, cu Rihanna arătându-și burtica.

Rihanna a arătat uimitor de-a lungul sarcinii, purtând ținute spectaculoase și arătându-și cu mândrie sarcina. Cu toate acestea, perioada fericită a cuplului a fost umbrită de două evenimente mai puțin plăcute. Pe de o parte, a circulat un zvon conform căruia A$AP Rocky ar fi înșelat-o pe Rihanna cu designerul Amina Muaddi. Informația s-a dovedit a fi falsă.

Pe de altă parte, A$AP Rocky a fost arestat luna trecută pe aeroportul din Los Angeles, în legătură cu o împușcătură ce a avut loc în noiembrie anul trecut. Rapperul a fost cercetat de polițiști după ce a fost acuzat că a împușcat o cunoștință în timpul unei altercații. Victima a fost rănită ușor și a declarat că Rocky și alți doi bărbați au fugit de la locul faptei după împușcătură. Cântărețul a petrecut câteva ore în spatele gratiilor, după care a fost eliberat pe cauțiune.

Citește în continuare

Trending