Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Beyoncé feat. Nicki Minaj - "Flawless" (Remix) - AUDIO

Beyonce a colaborat cu Nicki Minaj pentru remixul piesei "Flawless". Piesa este extrasă de pe albumul vizual al lui Beyonce, care a înregistrat vânzări de peste 3 milioane de exemplare la nivel internațional.

Beyonce feat. Nicki Minaj - Flawless (artwork)

Cu un turneu în plină desfășurare, Beyonce continuă în paralel promovarea aclamatului album lansat la sfârșitul anului 2013. Artista a dezvăluit recent o variantă remixată a piesei "Flawless", pentru această versiune colaborând cu Nicki Minaj. Versuri precum "We escalate, up in this b***h like elevators, of course sometimes s**t go down when there's billion dollars on an elevator" ar putea face referire la scandalul din lift provocat de Jay Z și sora lui Beyonce, Solange.

După un album ce a înregistrat vânzări record în prima săptămână de la lansare, Beyonce culege încă aprecieri de pe urma ultimului disc. Anul acesta, artista R&B a primit 8 nominalizări din partea MTV VMA, fiind în topul listei anunțate de organizatori. Vezi lista completă a nominalizărilor.

Beyonce feat. Nicki Minaj - "Flawless" (Remix) - AUDIO

În prezent, Beyonce susține alături de Jay Z turneul  On the Run, consolidându-și prin fiecare apariție titlul de cele mai puternice personalități din industria muzicală. Îndrăgitul cuplu de la Hollywood a ocupat la începutul anului 2014 prima poziție în topul Billboard Power 100 list. Cei doi sunt singurii artiști prezenți în listă, celelalte 99 de locuri fiind ocupate de oameni cu putere de decizie din industrie muzicală, precum directori de case de discuri, manageri sau producători.

"Ambii au reușit să realizeze lansări de albume fără precedent și au schimbat felul în care industria și fanii se gândesc să interacționeze cu muzica. El a oferit gratis albumul, iar ea a cerut un preț premium pentru al ei. Dar amândoi au folosit elementul surpriză pentru a restabili emoția care obișnuia să însoțească o lansare. În ultimii ani acel impact s-a pierdut din cauza promovării nesfârșite", au explicat redactorii revistei Billboard.

Citește mai multe despre BeyonceNicki Minaj
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Slipknot a lansat un nou single - "The Negative One" - AUDIO

Slipknot a dezvăluit primul single de pe noul album al trupei, ce va fi lansat anul acesta. Piesa se numește...

Închide