Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare" Sandra Izbașa la Masked Singer România 2020Sandra Izbașa a fost primul personaj demascat la Masked Singer Romania - VIDEO Jojo a câștigat prima emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul Evora (Taraful de la Vărbilău)Jojo a câștigat primul episod de transformări la "Te cunosc de undeva! #15"

Aylin & The Lucky Charms, finaliști în cadrul unei competiții muzicale internaționale

Aylin & The Lucky Charms se numără printre finaliștii concursului internațional Unsigned Only Music Competition, la categoria Pop/Top 40. Artista a înscris în competiție piesa „Chemistry”, de pe albumul "Cloud". Reușita lui Aylin & The Lucky Charms este cu atât mai mare cu cât doar 2% dintre cei înscriși ajung să se numere printre finaliști.
Aylin & The Lucky Charms -

Aylin & The Lucky Charms

Unsigned Only Music Competition este un concurs internațional dedicat artiștilor independenți, iar anul acesta s-au înscris în competiție trupe și cântăreți din peste 100 de țări. Dintr-un total de peste 8000 de piese înscrise, 40 de melodii, printre care și „Chemistry” a lui Aylin & The Lucky Charms, au fost selectate pentru fi analizate de un juriu specializat.

Juriul este format din nume mari ale scenei muzicale internaționale, critici de muzică și reprezentanți ai presei internaționale de specialitate. Printre aceștia se numără și membrii trupei 3 Doors Down sau jurnaliști precum Anthony Decurtis, editor al revistei Rolling Stones, ori Chris Richards, critic de muzică al Washington Post.

Prezența pe lista finaliștilor îi înscrie pe Aylin & The Lucky Charms și pe lista artiștilor care participă la votul public Fandemonium. Acesta este un vot complet separat de cel al juriului format din celebrități și indică piesele preferate ale publicului din lista finaliștilor. Așadar, în intervalul 11-25 august, piesa „Chemistry” a lui Aylin & The Lucky Charms poate fi votată în cadrul concursului Fandemonium care se desfășoară pe pagina de Facebook UnsignedOnly.

Aylin - "Chemistry"

Recent, Aylin Cadîr a fost invitată în cadrul uneia dintre cele mai urmărite emisiuni din Turcia, “Burada Laf Cok”, difuzată pe postul de televiziune CNN. Artista a intepretat alături de trupa The Lucky Charms 3 piese, în limbile engleză, turcă și română:  single-ul “Half of me”, o reinterpretare a piesei "Fericirea are chipul tău", si o piesă din folclorul turcesc, numită „Mecnunum Leylami Gordum”. Totodată, Aylin a vorbit despre activitatea profesională, atât muzicală, cât și actoricească.

Citește mai multe despre Aylin CadirThe Lucky Charms
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Al Bano și Romina Power, mesaj pentru fanii din România: "Ne vedem în curând! Vă iubim!" - VIDEO

Deși mai sunt aproximativ trei luni până când Al Bano și Romina Power vor concerta în premieră împreună pe scena...

Închide