Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Aylin & The Lucky Charms, finaliști în cadrul unei competiții muzicale internaționale

Aylin & The Lucky Charms se numără printre finaliștii concursului internațional Unsigned Only Music Competition, la categoria Pop/Top 40. Artista a înscris în competiție piesa „Chemistry”, de pe albumul "Cloud". Reușita lui Aylin & The Lucky Charms este cu atât mai mare cu cât doar 2% dintre cei înscriși ajung să se numere printre finaliști.
Aylin & The Lucky Charms -

Aylin & The Lucky Charms

Unsigned Only Music Competition este un concurs internațional dedicat artiștilor independenți, iar anul acesta s-au înscris în competiție trupe și cântăreți din peste 100 de țări. Dintr-un total de peste 8000 de piese înscrise, 40 de melodii, printre care și „Chemistry” a lui Aylin & The Lucky Charms, au fost selectate pentru fi analizate de un juriu specializat.

Juriul este format din nume mari ale scenei muzicale internaționale, critici de muzică și reprezentanți ai presei internaționale de specialitate. Printre aceștia se numără și membrii trupei 3 Doors Down sau jurnaliști precum Anthony Decurtis, editor al revistei Rolling Stones, ori Chris Richards, critic de muzică al Washington Post.

Prezența pe lista finaliștilor îi înscrie pe Aylin & The Lucky Charms și pe lista artiștilor care participă la votul public Fandemonium. Acesta este un vot complet separat de cel al juriului format din celebrități și indică piesele preferate ale publicului din lista finaliștilor. Așadar, în intervalul 11-25 august, piesa „Chemistry” a lui Aylin & The Lucky Charms poate fi votată în cadrul concursului Fandemonium care se desfășoară pe pagina de Facebook UnsignedOnly.

Aylin - "Chemistry"

Recent, Aylin Cadîr a fost invitată în cadrul uneia dintre cele mai urmărite emisiuni din Turcia, “Burada Laf Cok”, difuzată pe postul de televiziune CNN. Artista a intepretat alături de trupa The Lucky Charms 3 piese, în limbile engleză, turcă și română:  single-ul “Half of me”, o reinterpretare a piesei "Fericirea are chipul tău", si o piesă din folclorul turcesc, numită „Mecnunum Leylami Gordum”. Totodată, Aylin a vorbit despre activitatea profesională, atât muzicală, cât și actoricească.

Citește mai multe despre Aylin CadirThe Lucky Charms
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Al Bano și Romina Power, mesaj pentru fanii din România: "Ne vedem în curând! Vă iubim!" - VIDEO

Deși mai sunt aproximativ trei luni până când Al Bano și Romina Power vor concerta în premieră împreună pe scena...

Închide