Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Andreea Bălan, Ozana și Temișan se întorc în juriul emisiunii ”Te cunosc de undeva!”

Cel de-al șaselea sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva!” îi va readuce în fața micilor ecrane pe cei mai buni concurenți ai sezoanelor anterioare. Noua ediție ”a campionilor” va fi jurizată de Andrei Aradits alături de Ozana Barabancea, Andreea Bălan și Aurelian Temișan, cei 3 jurați originali ai show-ului, reveniți după o pauză de un sezon.
Juriul sezonului 6 al emisiunii ”Te Cunosc de Undeva!” - Aurelian Temisan, Andreea Balan, Ozana Barabancea , Andrei Aradits

Juriul sezonului 6 al emisiunii ”Te Cunosc de Undeva!” - Aurelian Temisan, Andreea Balan, Ozana Barabancea , Andrei Aradits

Concurenții care au câștigat simpatia publicului pe parcursul a cinci sezoane la “Te cunosc de undeva!”, se reunesc în această toamnă la Antena 1, într-un sezon al campionilor. Anda Adam, Rona Hartner, Maria Buză, Lora, Pepe, Jorge, CRBL și Florin Ristei revin la “Te cunosc de undeva!” pentru a da viață unor noi personaje, explorând paleta artiștilor cunoscuți la nivel internațional.

“E foarte tare să fiu, din nou, la “Te cunosc de undeva!” Mai ales că vorbim de o ediție Gold, în care totul strălucește. Vom avea niște momente foarte tari, iar concurenții sunt cu toții extraordinari. I-am regăsit pe toți la fel de nebuni, la fel de somnoroși, cum sunt și eu de altfel (râde), dar și cu piese noi, ceea ce este foarte bine. Întrega echipă este extraordinară, iar experiența asta, pe care o am în fiecare zi de filmare la „Te cunosc de undeva!”, îmi aduce extraordinar de multă fericire și bucurie în suflet”, a declarat Anda Adam pentru Antena 1.

Noul sezon al emisiunii îi va avea din nou în juriu pe Ozana Barabancea, Andreea Bălan și Aurelian Temișan, aceștia înlocuindu-i pe Horia Brenciu, Monica Anghel și Pepe.

“Voiam să văd cum este experiența cu acest juriu al emisiunii (în sezonul cinci al emisiunii, juriul a fost format din Monica Anghel, Horia Brenciu, Pepe și Andrei Aradits). E o atmosferă mai frumoasă... probabil și ei au venit cu o altă energie, după o pauză de un sezon, sunt mai motivați și cu chef de show... Iar concurenții sunt toți cu experiență, sunt cei mai buni de la „Te cunosc de undeva!”, a declarat Florin Ristei.

Prezentatorii emisiunii “Te cunosc de undeva!” vor fi în continuare Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Citește mai multe despre Anda AdamAndreea BalanAurelian TemișanFlorin RisteiPepe
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Momentele de vârf ale galei MTV VMA 2014 - VIDEO

Gala MTV VMA 2014 a fost prilejul perfect de "a fura" pentru o noapte luminile reflectoarelor. Cei mai în vogă...

Închide