Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Amy Lee, de la rock la electro - "Push The Button" - AUDIO

Amy Lee, solista trupei Evanescence, a lansat prima piesă de pe albumul solo "Aftermath". Melodia se numește "Push The Button" și marchează trecerea de la un sound rock la unul cu influențe electro. Piesa este compusă și produsă de Amy Lee.

Publicat

pe

Amy Lee la clape, Concert Evanescene in Bucuresti la Rock the City 2012
Amy Lee la clape, Concert Evanescene in Bucuresti la Rock the City 2012

"E foarte diferit pentru mine, e muzică electronică. Am făcut totul de una singură, ceea ce a fost o nebunie completă. Sunt obișnuită cu înregistrarea și mixarea demo-urilor la mine acasă, dar a fi responsabil pentru produsul final este o nouă provocare pentru mine", a declarat Amy Lee într-un interviu acordat MTV.

"Push The Button", primul single extras de pe albumul "Aftermath", este așadar un produs complet Amy Lee. Compoziția este în contrast cu repertoriul formației Evanescence și va stârni, cel mai probabil, multe discuții pe tema ruperii de stilul rock.

"Am vrut să fie ceva complet diferit. Nu aș fi vrut să sune ca Evanescence. Am exersat ”mușchiul” respectiv atât de mult încât îmi doream ca publicul să poată vedea și alte laturi creative." - Amy Lee

"Aftermath" este primul proiect solo al artistei.  Discul include 10 compoziții interpretate alături de Dave Eggar și Malika Zarra. Piesele vor fi incluse pe coloana sonoră a filmului "War Story", ce spune povestea unui fotograf ținut ostatic în Libia. Pelicula este regizată de Mark Jackson, avându-i în distribuție pe Ben Kingsley și Catherine Keener.

Amy Lee - "Aftermath" - Tracklist

  1. "Push The Button"
  2. "White Out" (featuring Dave Eggar)
  3. "Remember to Breathe" (featuring Dave Eggar)
  4. "Dark Water" (featuring Malika Zarra)
  5. "Between Worlds" (featuring Dave Eggar)
  6. "Drifter" (featuring Dave Eggar)
  7. "Can't Stop What's Coming" (featuring Dave Eggar)
  8. "Voice In My Head" (featuring Dave Eggar)
  9. "Lockdown" (featuring Dave Eggar)
  10. "After" (featuring Dave Eggar)

Amy Lee - "Push The Button" - AUDIO

Trending